Info om Olympen mat og vinhusGenerell info.

Olympen er en restaurant og ølhall. Den har gjerne blitt kalt østkantens storstue eller bare Lompa på folkemunne. Kjøkkenet presenterer moderne skandinavisk husmannskost og kontinentale klassikere, i rause porsjoner. Vi legger mye stolthet i at alt skal være hjemmelagd, så hvis du kommer og spiser sild, leverpostei, bacon eller pølse så er det selvfølgelig lagd på huset. Drikkekartet omfatter nøye utvalgte viner og en mengde øl fra kvalitetsbryggerier i inn og utland.

I perioden før renoveringen i 2006 var Olympen kanskje mer beryktet enn berømt. Kjent tilholdssted for byens løse fugler, men også en kjærkommen møteplass for studenter og folk fra nabolaget. Om interiøret har forandret seg har det alltid vært menneskene som har skapt Olympen. Fra teaterfolkene, gjeterguttene og de homofile, til bokserne, fritenkerne og barnefamiliene. Olympen har hatt plass til alle.

I dag, når nabolaget som engang het "Aggers Præstegjeld av Grønlands Fattigdistrikt" skyter i været, fortsetter Olympen å utvikle seg. Oslo har blitt en rik internasjonal by. Nordmenn har blitt moderne, men søker seg fortsatt mot folkelig tradisjon og Olympen føles hjemme for stadig flere. Fra andre deler av byen såvel som landet. Olympen er ikke lenger bare østkantens storstue, men hele Norges.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 5491.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 15 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Olympen mat og vinhus

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@olympen.no
Post adresse
Grønlandsleiret 15
Postnr
0190
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Telefon
24101999
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Spiserestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
23.07.2016

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.