Info om Opplysningskontoret for brød og korn



Generell info.

Opplysningskontoret for brød og korn arbeider for økt kunnskap og interesse for å bruke korn- og brødvarer hos norske forbrukere.
Selskapet er nyopprettet, og Torunn Nordbø begynte i stillingen som daglig leder 1. august 2007.
Torunn Nordbø har baker- og konditor grunnkurs, og er utdannet ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Tidligere har hun jobbet med kommunikasjon og samfunnskontakt i ulike stillinger i Statens næringsmiddeltilsyn, Landbruksdepartementet, Norges kokkemesteres landsforening, Bondens marked og eget foretak.
Bak opprettelsen står Norske Felleskjøp BA, Baker- og Konditorbransjens Landsforening, Goman Bakeriene Holding AS, Lantmannen Mills AS og Norgesmøllene AS.



Annonse

Annonse



Karakter og besøk

Besøk: 2756.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Opplysningskontoret for brød og korn

HJEMMESIDE
Mailadresse
torunn@brodogkorn.no
Post adresse
Postboks 9237 Grønland
Poststed
Oslo
Kategori
Bakervarer
Underkategori
Opplysningskontor
Sist oppdatert dato
27.05.2008


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.