Info om AubergineGenerell info.

Restauranten er stengt eller umulig å få kontakt med. Det kan ha kommet nye eiere eller ny restaurant i lokalene
Velkommen til et vegetarisk spisested med tradisjoner. Aubergine restaurant er en videreføring av Vegeta Vertshus som åpnet sine dører i 1938, og er en av Europas eldste og mest kjente vegetarrestauranter. Vi serverer vegetarisk mat 7 dager i uken midt i Oslo sentrum, med ca. 70 sitteplasser.

Aubergine restaurant tilbyr et svært bredt matutvalg innenfor det vegetariske kjøkkenet, med varme og kalde retter for enhver smak. Og alle våre retter er nå uten melkeprodukter og egg. Vi har også et rikt utvalg i råkost og salater. Vegan fører også et bredt utvalg innen drikkevarer og desserter.

Hos Aubergine restaurant har vi lange tradisjoner i å tilberede vegetarmat beregnet for norske forhold, og vi forsøker stadig å utvide og forbedre vårt serveringstilbud. Hos oss finner du italiensk pizza, kinesiske vårruller, indiske samosaer, thailandske nudelretter, franske kaker og norske grønnsaksretter... ikke noe annet norsk spisested tilbyr en mer variert vegetarisk meny!

Aubergine restaurant finner du i Akersgt 74 rett ved den katolske kirke. Vi tilbyr både student- og pensjonistrabatt på store deler av vår meny.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 5007.
Karakter er 5 poeng
Satt av 7 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Aubergine

Post adresse
Akersgt.74
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Vegetar
Type kjøkken
Internasjonalt
Sist oppdatert dato
23.01.2009

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.