Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken hvor vi i hovedsak bruker ferske råvarer fra vårt lokale spiskammers. Vi er stolte av våre dyktige kokker som høster ros fra fjern og nær. Naturen er gavmild og havet rundt oss byr på ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På våre vakre lyngheier og i skogen beiter der villsau og hjort. Ja, våre trofaste kokker går gjerne ut i skogen en duggfrisk morgen for å sanke vill ramsløk og urter. ...Dette blir det mat med sjel og kjærlighet av...
I samarbeid med "Smak av kysten" har vi fått kvalitetsstempel for bedrifter, der kreteriet er å ha høy kvalitet på råvarer og ferdig produkt. www.smakavkysten.no "Smak av nordsjø-løypa" legg vekt på tradisjonsmat og lokale råvarer. www.hordaland.no/kls/nl
Noen eksempler som setter smaksløkene i sving:
Pannestekt breiflabb med kreps, skjell, urter og sprøe grønnsaker Nytrukket torsk med pisket fløtesmør, urter og grønnsaker Grillede kamskjell med asparges og skalldyrsaus Villsau med rørte tyttebær og rotfrukter Hjortemedaljong med sopp Lammeskanke med citrus og rødvinsaus Gjestgiveriets fiskesuppe Hjemmelaget karamellpudding Sjokoladefondant med hjemmelaget vaniljeis og jordbærculì osv...hva hjertet begjærer...
Annonse
Annonse
Karakter og besøk
Besøk: 3927.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.