Info om Ramsvig handelsstedGenerell info.

Ramsvig Handelsstad forsøker på sin måte å fremme matkulturen i Matfylket Rogaland. Vi gjør hva vi kan for å levere mat av topp kvalitet basert på utsøkte råvarer fra Ryfylke.

Kveite fra Hjelmeland med sesongens garnityr, økologisk lam og kje fra Suldal, skinke fra Vikedal, grønnsaker, frukt og bær fra Sjernarøyene viser at vi med lokale råvarer kan levere smaksopplevelser for de mest kresne ganer. Fra kjøkkenet vårt kan du få morgenens nybakte brød av flere sorter, en lun leverpostei, ulike sorter pålegg og syltetøy, eller nypresset sitronjuice og lefser eller lapper til ettermiddagskaffen. Alt tilberedt på vår måte . . .

Økologiske råvarer
Vi bruker økologiske råvarer når disse er av topp kvalitet og gir de gode smaksopplevelsene. Alt melet i vårt utsøkte bakverk er økologisk, kaffen likeså.
Noe av vinen vi kan tilby er også økologisk.

Vin
Utsøkt mat krever utsøkt vin. Den utfordringen tar vi. Derfor er vinen plukket til de ulike rettene med omhu. Vi etterkommer våre gjesters ønsker så langt det er mulig for oss. I Kjellaren har vi en liten vinsamling med noen rariteter fra det klassiske vinlandet Ungarn.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4200.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Ramsvig handelssted

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@ramsvig.no
Post adresse
Norheim
Poststed
Sjernarøy
Fylke
Rogaland
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Hotellrestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
04.03.2009

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.