Info om LekternGenerell info.

Besøk Lektern
Lekter som ligger på Aker brygge i Oslo. Har en fyldig meny med mange småretter og lang barmeny. Dans og høy stemning.

Lektern ble åpnet allerede i 1986 som utvidet uteservering til D/S Louise. Dette var i nye Aker Brygges ungdom og promenaden bar preg av anleggsarbeid og rot. Allikevel ble det tidlig en suksess som har utviklet seg mye i de snart 21 årene vi har hatt åpent.

Byens største uterestaurant er Oslos desidert best besøkte sommerservering, samtidig som det er ett av de mest populære steder for studenter og ungdom som ønsker å sommerjobbe i et uformelt og levende miljø. Lekter`n har i dag ca 1100 sitteplasser - og mange flere ståplasser.

Vår meny bærer preg av nærhet til sjøen, som reker, blåskjell og andre havets frukter, men vi tilbyr også friske salater, ciabattaer, pizza, ribs og masse annet godt.Inneklemt mellom Lektern og land ligger båten ”Alfen” som ble bygget i 1894. Alfen gikk opprinnelig i trafikk mellom Arendal og Kristiansand før den i 1960-årene ble solgt til Fredrikstad kommune og ble en av Norges første ”tax free”-båter.

På 1970 tallet ble den overtatt av bedriften og tilbringer pensjonisttilværelsen som lager, og som scene for musikerne som spiller på Lekter`n
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 5637.
Karakter er 4 poeng
Satt av 4 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Lektern

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@lekteren.no
Post adresse
Stranden 3
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Bar
Type kjøkken
Internasjonalt
Sist oppdatert dato
22.06.2009

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.