Info om Nam Fah thai restaurantGenerell info.

Velkommen til NAM FAH THAI - take away - restaurant - catering - delicatesse - for en helhetlig og autentisk presentasjon av thailandsk matkultur.

De beste, ferske råvarer i hendene på våre dyktige thailandske kokker, altid ferskt tilberedt - resulterer i smakfulde oplevelser uanset om du velger å spise hos oss eller hjemme. Skal du selv lage maten har vi egen import av de spesial ingrediensene du trenger. I butikken på Grünerløkka finner du Norges største utvalg av thailandske kolonialvarer og spesialiteter.

Kvadraturen restaurant og take away
Besøk vår restaurant i Kvadraturen til lunsj eller middag i innbydende, smakfulle omgivelser i en av Oslos eldste bygninger, med originale detaljer fra 1600-tallet – Plasert i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og Akershus festning, byr Kvadraturen på mange kulturelle opplevelser - NAM FAH restaurant er en som bør fremheves. Temaet er bl.a. "thailandsk gatemat" - f.ex. nuddelsupper og enkle risretter – stekt kylling og papayasalat, og selvfølgelig mange andre av de thailandske kjente klassikere - se videre i menyen. Vi tilbyr også selskapslokaler til større sammenkomster!Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 3966.
Karakter er 4,7 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Nam Fah thai restaurant

HJEMMESIDE
Post adresse
Prinsens gate 18 (Inngang Kongens gt.)
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Spiserestaurant
Type kjøkken
Thailandsk
Sist oppdatert dato
09.07.2009

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.