Info om Solstrand Hotel &BadGenerell info.

Solstrand Hotel & Bad ligger vakkert til ved Bjørnefjorden, 30 km sør for Bergen og Bergen Lufthavn, Flesland.

Siden 1929 har familien Schau-Larsen drevet stedet med fokus på gjestfrihet, kvalitet, atmosfære og lokale matopplevelser. Hotellet tilbyr i dag en spennende blanding av rekreasjon, selskapelighet, turisme og lederprogram for næringslivet.
Som medlem av Smak av Kysten og Matvegen til De Historiske Hoteller og Spisesteder tilbyr Solstrand en unik smaksopplevlse av de beste lokale råvarene.

Solstrand kan tilby en variert lunsjbuffet, menyer, og à-la-carte. Førsteklasses råvarer fra årstiden, i samspill med god drikke og omtanke for gjesten skaper den gode matopplevelsen på Solstrand. I tråd med Solstrands lokale forankring og internasjonale fokus, byr hotellets kjøkken både på vestlandske spesialiteter og kontinentale smaker.

Hotellet er sterkt forankret i kystkulturen og serverer mye fisk og skalldyr, hvis mulig fra lokale produsenter. Nyt maten som den norske vestlandskysten byr på og bli med på en smaksopplevelse av de beste lokale råvarene.

Det er med stolthet vi også kan friste med lam fra Hardinglam i Hardanger, norsk chevre produsert på Haukeli og fjellørret fra Hardangervidda. Den regionale matkulturen gjenspeiler seg også i vårt utvalg av desserter – med lefser, plommer og moreller levert fra Nøring i Hardanger.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 2480.
Karakter er 2,3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Solstrand Hotel &Bad

HJEMMESIDE
Mailadresse
hotel@solstrand.com
Post adresse
Osøyro
Poststed
Os
Fylke
Hordaland
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Hotellrestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
22.08.2010

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.