Info om Allergimat.noGenerell info.

Besøk Allergimat.no

Bakgrunnen for AllergiMat.no :

Bak AllergiMat.no står Boots apotek Kristiansand (et bandagistapotek), som igjen er en avdeling i Boots Norge AS . Boots Norge AS eier mer enn 140 apotek og bandasjister i Norge.
Arbeidet vedrørende PKU (føllings sykdom) startet opp i 2003, og vi fant ut at utvalget av handelsvarer for denne kundegruppen var veldig lite i Norge. Etter litt undersøkelse fant vi ut at Allergikost i Danmark var den ledende leverandør og distributør i Norden., som vi burde ha samarbeid med.
I 2004 startet samarbeidet, og i løpet av et halvt år hadde vi økt vareutvalget fra 16 til 110 produkter. Dette fikk en meget god mottakelse hos denne kundegruppen. Via vårt samarbeid med Allergikost.com i Danmark, kom det etter vært også mange forespørsler om andre allergier, og matvarer spesielt for disse.

Derfor besluttet vi å:

Gjøre det enkelt og greit for deg å kjøpe matvarer selv om du p.g.a PKU, Cøliaki, eller andre allergier og intolleranser, behøver en diett.
Gi deg mulighet til å kjøpe dine matvarer, bortsett fra friske varer som frukt og grønnsaker, fra ett sted, AllergiMat.no
Sørge for at du kan bestille varene, når du har tid, via internett. Ønsker du å gjøre dette via tlf er dette også mulig, men vi ønsker primært at du bruker internett.
Få varene levert med Posten Norge. Vi har også en løsning hvor Linjegods kan levere varen rett på døren.(gjelder foreløpig bare for PKU og bedriftskunder).
Gjøre betalingen enkel, varene betales i NOK via betalings/nettløsning på nettet, eller ved faktura fra Lindorff.

Når du handler i lavprotein butikken hos AllergiMat.no, kan du være sikker på at alle produkter egner seg for deg som har PKU. Alle våre lavproteinvarer er valgt ut i tett samarbeid med Kennedy-instituttet i Danmark, samt Rikshospitalet i Norge.
Når du handler i Allergimat butikken hos AllergiMat.no, kan du lett se om produktene passer til deg, da du kan velge mellom alle produktene som er delt inn i grupper av allergi.
Du er derfor alltid velkommen til å sende oss en e-post for å få svar på dine spørsmål.
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4042.
Karakter er 3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Allergimat.no

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@allergimat.no
Post adresse
Tollbodgata 6
Postnr
4611
Poststed
Kristiansand
Land
Norge
Telefon
38 17 18 19
Kategori
Diett-og-matallergi
Underkategori
Ernæringsprodukter
Sist oppdatert dato
01.08.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.