Info om Kulturstua i RoGenerell info.

Besøk Kulturstua i Ro
Hva er Kulturstua i Ro?
Kulturstua, som er gjenreist på den gamle fjellgården Ro, er spesielt innrettet på å gi deg og dine venner hyggelige opplevelser av høy kvalitet, med særlig vekt på det kulinariske og på lokal kultur.

Tradisjoner
Innenfor Kulturstuas lune tømmervegger kan dere få en historisk reise gjennom Gausdal Vestfjell mens dere nyter et tradisjonsmåltid laget av de ypperste råvarer fra hjortevilt og fisk, tilberedt på de gamle foredlingsmåter røyking og graving.

Skreddersydde tilbud
Men vi har mer å tilby, og gjester har ulike ønsker og behov. Mange har gode erfaringer med kurs eller konferanser (med overnatting) for mindre grupper i Kulturstua. Andre har satt stor pris på vårt catering-tilbud, som kan leveres over det meste av Østlandet. Som liten og fleksibel bedrift kan vi som regel skreddersy ulike tilbud for våre kunder. Se derfor gjerne gjennom våre web-sider, og ta kontakt om det som kan passe for deg og dine venner. Jeg ønsker dere velkommen til Kulturstua i Ro.

Servering i Kulturstua
Vi har ingen andre gjester enn deg og dine venner den dagen du kommer, og gourmetmåltidet legges opp etter gjestenes ønsker. Vi bruker for det meste lokale råvarer fra skog og fjell, og er spesialister på gamle foredlingsmåter som røyking og graving.

Festbord
Vår store buffet med "røyka mat" byr på elg, rein og hjort, og på ørret og røye fra Gausdalsfjellet. Der finner du også annen fisk som gjedde og laks. Tre spennende salater, hjemmebakt flatbrød, lefse og brød hører selvsagt med.

Din egen meny
Noen gjester velger imidlertid å få satt sammen sitt eget måltid for anledningen. Vi har hjortevilt og fisk, enten gravet, røkt eller stekt, som settes sammen med friske grønnsaker og bakverk til mange smakfulle retter. Det er spennende å drøfte våre mange muligheter med interesserte kunder, og vi har god erfaring med dette.

Den gode drikk
Vi har en liten, men god vinkjeller, og har alle skjenkerettigheter for sluttede selskaper. Om noen foretrekker å la bilen stå, kan vi ordne med taxi eller buss både til og fra Ro.

Litt omtanke
Da vi ønsker å ha god tid til nødvendige forberedelser, er vi avhengige av at all servering blir bestilt på forhånd. Vi håper du tar kontakt i god tid, så vi sammen kan finne fram til en meny som du og dine vil sette pris på.

Någå attåt?
Et godt måltid hos oss kan gjerne kombineres med et underholdnings- eller opplevelsestilbud, og mindre grupper er velkomne til å overnatte på sovesalen.

Catering i Kulturstua
Vårt store festbord med røkt mat av mange slag utgjør et komplett måltid, og kan leveres over det meste av Østlandet. Det passer særlig godt når man gjerne vil ha et minneverdig heilnorsk måltid, men må overlate det meste av det praktiske ansvaret til andre.

Festbord
Vi bruker selvsagt lokale råvarer fra skog og fjell; og utnytter vår kunnskap og erfaring med tradisjonsmat. Vår store buffet med "røyka mat" byr på elg, rein og hjort, og på ørret og røye fra Gausdalsfjellet. Der finner du også annen fisk som gjedde og laks. Tre spennende salater, smør og brød og alt nødvendig tilbehør følger selvsagt med - også vårt spesialbakte flatbrød.

Leveringstid
Vi setter ikke mindre krav til oss selv når vi leverer måltider utenfor Kulturstua. God tid til grundige forberedelser er derfor nødvendig, og vi er avhengige av at bestillinger ikke kommer i siste liten. Men tar du kontakt i rimelig tid, så finner vi løsninger på det meste. Så kan du hente måltidet i Kulturstua etter avtale, eller jeg står for utkjøringen.

Det gode selskap?
Hytteeiere i Gausdal og i Hafjell bruker gjerne vårt store festbord når de venter flere gjester. Vi leverer også til jubileer, bryllup, konfirmasjoner eller andre begivenheter. Andre menyer kan også leveres etter avtale. Jeg ønsker deg velkommen!
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 8855.
Karakter er 5,4 poeng
Satt av 25 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Kulturstua i Ro

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@kulturstua.no
Post adresse
Ruud Gård Bødal
Poststed
Vestre Gausdal
Fylke
Oppland
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Tradisjonsmat
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
11.03.2006


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.