Info om RegalGenerell info.

Regal er en del av Lantmännen Cerealia. Lantmännen Cerealia har to produksjonssteder i Norge, ett i Oslo hvor det produseres mel og melmikser av hvete, rug og bygg, og ett i Moss hvor det produseres mel og gryn av havre, frokostblandinger og spesialprodukter – til sammen er vi en mølle med mangfold!
Nordmenn stiller stadig høyere krav til hva de spiser. Det er ikke bare spørsmål om smak, i dag setter kundene også krav til kvalitet, næringsverdi og produksjonsmetode. Kompetanse og utvikling er stikkord for den som vil ligge i tet!
Vårt mål er ikke bare å være Norges ledende melleverandør. Vi skal også bli kundenes viktigste samarbeidspartner og problemløser på kjøkkenet. Vårt utgangspunkt er dine behov og krav til kvalitet. Derfor holder vår produksjon en gjennomgående høy og stabil kvalitet. Regal skal tilby og tilfredsstille gode og smakfulle produkter som passer for de fleste - brød og kaker til folket!
Vi har et sterkt konsern i ryggen. Med virksomhet i alle nordiske land og solide nordiske markedsposisjoner, kan våre kunder nyte godt av Lantmännens nordiske erfaringer.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 2803.
Karakter er 5 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Regal

HJEMMESIDE
Kategori
Bakervarer
Underkategori
Annet
Sist oppdatert dato
12.10.2011


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.