Info om GoGreen, Lantmännen CerealiaGenerell info.

I 2004 fikk en gruppe medarbeidere i Lantmännen Cerealia et ark lagt foran seg med prosjektnavnet Grønn mat. Lantmännen hadde sett behovet hos den voksende mengde mennesker som var interesserte i grønn og helseriktig kost. Oppdraget gikk ut på å gi denne målgruppen det de ønsket seg. Navnet skulle signalisere helse og hente innflytelse fra hele verden. Og etter en spennende prosess med mange forslag landet man på et merkenavn som egentlig var selvskrevet - GoGreen.

I september 2004 nådde de første produktene markedet. På denne tiden inneholdt sortimentet først og fremst tørre varer, samt fryst vegetarmat og sunne ferdigretter. GoGreens produktutviklere har en sentral plass i selskapet og det er alltid like viktig at varene smaker godt, som at de tilfredsstiller krav til sunnhet.

I dag har de fleste dagligvarebutikker i Norden GoGreens produkter i sortimentet, som nå deles i tre kategorier: tørre varer, ready to serve og melkefritt meieri. Alt fra solsikkefrø til chilimarinerte kidneybønner og soyadrikker pryder hyllene. Alt med fokus på helse og smak.

GoGreens produkter kommer fra mange ulike deler av verden, først og fremst fordi de aller fleste krever et annet klima enn det nordiske. Likevel hentes så mye som mulig fra Norden, blant annet kommer all havre, samt linfrø, brune bønner og gule erter fra svenske gårder.

GoGreen er en del av Lantmännen, et av Nordens største næringsmiddelkonsern med over 12.000 ansatte. Eierne er over 40.000 svenske bønder, og produktene selges i nærmere 50 land verden over.
Lantmännen utvikler, produserer og markedsfører først og fremst kornbaserte produkter som mel, melmikser, gryn, müsli og pasta, men har også ferdiglaget mat basert på andre naturprodukter. I Norge er Lantmännen representert med merkene Regal, Axa, Sopps ogAnnonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 2769.
Karakter er 4 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
GoGreen. Lantmännen Cerealia

HJEMMESIDE
Mailadresse
forbruker.axa@lantmannen.com
Post adresse
Postboks 214 Nesttun
Postnr
5853
Poststed
Bergen
Kategori
Diett-og-matallergi
Underkategori
Helseprodukter
Sist oppdatert dato
02.02.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.