I slutten av 1971 drømte Robert Nissenbaum om å utvikle en drikk som hadde alle fordelene til et melkeprodukt, men uten ulempene. Robert var miljøbevisst og usedvanlig interessert i sammenhengen mellom ernæring, helse og velvære. De store lidenskapene hans var den naturlige vegetardietten, makrobiotikk, yoga og økologisk hagebruk.
Robert Nissenbaum, som var fra California, ble snart inspirert av den japanske (fermenterte) risdrikken Amazake. Drevet av nysgjerrighet begynte han å utvikle en tilsvarende fermentert risdrikk som var mer tilpasset vestlig smak.
Etter flere år med eksperimentering fant han den perfekte oppskriften. Han kalte den sunne og velsmakende drikken for Rice Dream. Siden den gang har mange nye smaker blitt utviklet. Rice Dream har fremdeles en hovedvisjon; å tilby 100 % naturlige produkter av den aller høyeste kvalitet.
Annonse
Annonse
Karakter og besøk
Besøk: 2298.
Karakter er 3,5 poeng
Satt av 2 brukere.