Info om Ben and JerryGenerell info.

Vår historie ( i kortversjon): Tilbake i 1966 i en gymtime; Ben Cohen og Jerry Greenfield blir venner fordi begge hater å løpe, men elsker å lage mat. Mange år senere, i 1978, etter at Ben hadde fått fyken fra en rekke strøjobber, og Jerry hadde mislyktes for andre gang med å komme inn på medisinstudiet krysses deres veier igjen. Og siden det å spise er deres største lidenskap, utruster de seg med et 5 dollars brevkurs i iskremlaging og åpner sin første isbar i en forlatt bensinstasjon i Burlington, Vermont.

De blir raskt populære blant folk i området for sin utrolig gode og naturlige iskrem laget av melk og fløte fra Vermont. Ben, hadde dårlig smakssans og stolte i hovedsak på sin gode munnfølelse og tyggemotstand, så store biter sjokolade, frukt og nøtter ble deres signatur. Av og til småkranglet de litt om størrelsen på bitene i isen, men i hovedsak var de enig om det meste, spesielt at de ville ha det gøy mens de arbeidet og som Jerry sa: "if it’s not fun, why do it?"

Til å begynne med var de begge elendige med bokføringen. Etter to måneder måtte de stenge butikken. De hengte da opp et skilt utenfor butikken hvor det sto "we’re closed to figure out whether we’re making any money". Noe de ikke gjorde. Men etterhvert lærte de ett og annet, og i 1979 begynte de å selge halvliters beger med is fra Bens slitne Folkevogn. Og resten er, som de sier - Historie.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 2216.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Ben and Jerry

HJEMMESIDE
Mailadresse
forbrugerkontakt.dk@unilever.com
Kategori
Meieriprodukter
Underkategori
Frys
Sist oppdatert dato
04.03.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.