Info om Utsikten HotellGenerell info.

Kurs og Konferansehotellet åpnet i 2008 og er et flott og helhetlig produkt. Vi tilbyr stillhet med rom for fokus og arbeid, en storslagen utsikt som inspirerer til store tanker.

Hotellet ligger en drøy times kjøring fra Kristiansand og to timer fra Stavanger, midt i Listerregionen hvor innovasjon og energi er sentrale drivkrefter.

Hotellet har 85 rom, hvorav 24 er suiter. Alle våre gjesterom er røykfrie og har senger med herlige Jensen-madrasser, store arbeidspulter, dusj, TV, kaffe og te fasiliteter og minibar samt gratis trådløst internett. Suitene har ballkong og fullt utstyrt kjøkken. Vi har flere handikap tilpassede rom.

De fleste av rommene byr på en flott utsikt over Kvinesdal og fedafjorden

LISTERS KJØKKEN ER BASERT PÅ DE FANTASTISKE RÅVARENE FRA VÅR EGEN REGION LISTER

Listers Kjøkken er Listers matsentrum. Mat basert på sesongens råvarer, lekkert dandert av våre internasjonale kokker. Men maten skal ikke bare nytes på hotellet, den skal også ut til folket. Gjennom kurs i diverse teknikker søker Utsikten Hotell å sende sine gjester hjem med litt ekstra kunnskap under vesten.

Her skal og matprodusentene komme og samarbeide med våre dyktige kokker om tilbereding, presentasjon, foredling, slakting, skjæring etc, og her skal de demonstrere herlighetene for sine kunder og sitt marked. Vi kan gjøre presentasjoner og smaksprøver, vi kan teste ut nye løsninger og vi kan involvere gjestene i vår hverdag og i menyene våre.

Dette samspillet mellom lokale leverandører, produsenter, distributører, forbruker, restaurant, institusjon og kokkene våre på Listers Kjøkken er nettopp slik vi vil at det skal være her på hotellet.

Vi lever og ånder for mat og drikke, og vår erfaring er at det alltid finnes mye uprøvd de fleste steder. Hvorfor skulle ikke Norges mest frodige region ha mer å by på enn det vi så langt kjenner til? Listers Kjøkken søker med alle sansene og vet å sette pris på å prøve ut nye lukter og nye smaker. Vi ses på kjøkkenet på Utsikten!Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1623.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Utsikten Hotell

HJEMMESIDE
Mailadresse
booking@utsiktenhotell.no
Post adresse
Utsikten
Postnr
4480
Poststed
Kvinesdal
Fylke
Vest-Agder
Telefon
38358800
Kategori
vanlig rest
Underkategori
Hotellrestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
01.06.2012

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.