Info om Eiken HotellGenerell info.

Eiken Hotell og Feriesenter ligger sentralt i Vest-Agder ved det flotte Lygnevatnet. Feriesenteret dekker et område på ca. 26 da. Vi har badeplass og solplasser ved vannet. Dessuten lekeplass for barn. Fine turmuligheter til Hekkfjellet, 704 m.o.h., Kvitåfossen og Haddelandsheia. Ridesenter på Kvåle ca. 5km. Om vinteren kan du finne et vekslende og fint skiterreng. Like ved hotellet ligger lysløype. I Lygnevannet og andre vann i nærheten er det gode muligheter for fiske. Vi har også fine lokaler til kurs, bryllup og selskaper, samt en kafeteria og bistro.

Skal du holde en konferanse er Eiken hotell og feriesenter et glimrende sted. Sentralanlegget består av resepsjon, salonger, spisesal, kurslokaler, dansebar og bistro. Kursanlegget kan brukes fra 15 til 100 personer. Til konferanserommene har vi alle audiovisuelle hjelpemidler til disposisjon, og vi innreder kurslokalet akkurat slik du ønsker det.

Ved en eventuell overnatting blir ferieleilighetene våre brukt som ordinære hotellrom, der oppholdsrommene kan brukes som samlingsrom og grupperom.

Eiken er kjent for sin gode kost. Frokosten er variert og god, og lunsjbordet har rikelig med varmretter. Middagsmenyen er ny hver dag, med 3 retter og kaffe.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1606.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Eiken Hotell

HJEMMESIDE
Mailadresse
eiken.hotell@c2i.net
Postnr
4596
Poststed
Eiken
Fylke
Vest-Agder
Telefon
38349600
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Bistro
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
01.06.2012

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.