Info om Stevia.noGenerell info.

Denne websiden er en ren informasjonsside om planten Stevia Rebaudiana. Vi selger ikke steviaprodukter. Produktsiden vil linke deg videre til norske websider som selger steviaprodukter.
På Stevia.no vil du finne all den informasjonen du måtte ønske om planten Stevia rebaudiana. Websiden vil oppdateres med nyheter og ny informasjon om f.eks bruk og oppskrifter. Nyhets-siden har vi lagt opp som en blogg slik at du vil kunne være med å kommentere, dele din erfaring eler tipse oss om nyttig informasjon. Stevia.no ble opprettet i den misjon å opplyse folk og politikere om steviaplantens nytteverdi.
Vi tror at næringsmiddelbransjen (bl.a. sukkerindustrien) og legemiddelbransjen har store interesser som kolliderer med hva folket selv ønsker for sin helse.
Vi har tidligere sett hva tobakksindustrien har vært i stand til å gjøre, vel vitende om hvilke skadevirkniger deres produkter har hatt på folks helse. Se dokumentarprogrammet om tobakksindustrien som NRK sendte den 30.05.2007 her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/258081
Det ville være svært naivt å tro at menneskene bak legemiddel- og næringsmiddelbransjen i første rekke tenker på hva som er det beste for din og min helse. Historien viser at bransjen er mer opptatt av hvordan aksjekursen for sine selskaper utvikler seg.
Det er når deres lobbyvirksomhet forårsaker lovendringer som tjener deres interesser og som går på bekostning av det norske folks helse at vi ikke lenger kan la være å gjøre noe. Så vær med på laget for å fremme Stevia som det ledende søtningsmiddelet i Norge - din stemme er verdifull.
Det er når deres lobbyvirksomhet forårsaker lovendringer som tjener deres interesser og som går på bekostning av det norske folks helse at vi ikke lenger kan la være å gjøre noe. Så vær med på laget for å fremme Stevia som det ledende søtningsmiddelet i Norge - din stemme er verdifull.ruk. 50% av alt som er tilsatt søtsmak i Japan er søtet med stevia.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1997.
Karakter er 4 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Stevia.no

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@biopuls.no
Post adresse
Smithestrømsveien 45A
Postnr
3045
Poststed
Drammen
Telefon
95727519
Kategori
Diett-og-matallergi
Underkategori
Annet
Sist oppdatert dato
23.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.