Info om Setesdal MatGenerell info.

Bilde fra Setesdal Mat
Nettsiden eksisterer ikke lenger
Matopplevelser fra Setesdal
Tradisjon er i og for seg ingen garanti for høy kvalitet, men i Setesdalen har vi lange kvalitetstradisjoner.
Setesdølene er kresne på mat, de vet hvordan den skal smake, lukte og se ut. Vi i Setesdal Mat forsyner Setesdølene med mat til brylluper, komfirmasjoner, jubileer, firmafester og andre små- og store arrangementer i distriktet.

Stort eller lite arrangement, overtidsmat på jobb, varmmat i kantine - eller mat ute i felten? Ta kontakt med oss først, vi skal gjøre vårt ytterste for at ditt arrangement skal bli vellykket. Vi kjører maten dit du ønsker og til rett tid. Ønsker du bordservering eller drikke til maten er vi behjelpelige med dette - til fornuftige priser.

Gjenkjøp er suksessfaktor nr. 1 for vår virksomhet og gode smaksopplevelser er hovedfaktor for gjenkjøp. Vi arbeider etter strenge kvalitetssikringsrutiner, fra innkjøp og tilbereding, til pakking og transport.
Vårt kjøkken ble godkjent av Næringsmiddeltilsynet uten en eneste negativ kommentar. Du kan være sikker på at maten fra Setesdal Mat er fersk og sunn.

Forretter, hovedretter, dessert, koldbord, smørbrød, sesongmat, julebord, eller...
I tillegg til vår catering er Setesdal Mat også en solid samarbeidspartner for kantiner, serveringssteder og institusjoner

Setesdal Mat er en moderne bedrift med funksjonelle fasiliteter, moderne produksjonsutstyr og innsatsvillige og dyktige fagfolk i alle ledd.

Setesdal Mat har overtatt og oppgradert Evjemoens tidligere miltærkjøkken. Kjøkkenet fremstår i dag som et høykapasitets storkjøkken med rasjonelle produksjonslinjer.

Her har vi investert i det mest moderne pakkeutstyr for fersk ferdigmat med 21 dagers holdbarhet.
Vi leverer vårt sortiment i bulk over hele landet. Vår kremede fiskesuppe basert på lokal innlandsfisk, i hovedsak bleke, gravet bleke, røkt ørret (sesongavhengig) og vår elgryte er noen få av våre publikumsfavoritter.

Ta kontakt for en hyggelig matprat
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 7092.
Karakter er 1,4 poeng
Satt av 5 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Setesdal Mat

Mailadresse
mail@setesdalmat.no
Post adresse
Evjemoen
Postnr
4735
Poststed
Evje
Fylke
Aust-Agder
Telefon
37927050
Kategori
Fisk
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
14.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.