Info om Fiskeeksperten ReinhartsenGenerell info.

Besøk Fiskeeksperten Reinhartsen
Reinhartsen & Co AS ble etablert av Selmer Reinhartsen i 1931, selskapet holdt til på Flekkerøya med eget mottak og med fiskeforretning i Kristiansand. Selskapet ble senere drevet av sønner/svigersønner av Selmer Reinhartsen og besto da av fiskemottak, forretning, grossist og eksport av laks.
Fiskeeksperten Reinhartsen var det første av fire selskap som ble fusjonert ut av Reinhartsen & Co AS i 1994. Vi har i dag 2 spesialforretninger, grossistvirksomhet og teller 25 årsverk.
Reidar Fredriksen er daglig leder og var den første fiskehandler i Norge med fagbrev. Fiskeeksperten har også 9 fiskehandlerbrev, 9 fiskeindustrifagbrev og 5 kokkefagbrev.
I moderne lokaler på Fiskebrygga (åpnet 09.12.95) tar vi imot fisk direkte fra fisker, røyker fisk i eget røykeri og lager hjemmelagede ferdigretter i våre to kjøkkenavdelinger.

Selskapet har utsalg på en av Sørlandets største turistattraksjoner med nærhet til sjø og båtliv. Området er meget attraktivt for turister og fastboende. Byens turistguider har på grunn av spennende vareutvalg Fiskebrygga som fast stoppested i sommerhalvåret -med vakker beliggenhet ved sjøen, -servering på bryggekanten og muligheten for at de reisende kan kjøpe med seg vår spesialitet; Røykt fisk fra Fiskeekspertens eget røykeri. Vi har levende fisk og skalldyr i vårt akvarie. Vi håper du også legger turen innom oss når du er i Kristiansand!

Fiskeeksperten ble den første bedriften som ble godkjent av Fiskeridirektoratets Kontrollverk for egenkontroll av samtlige i hele Norge! I tillegg er vi godkjent hos Mattilsynet i Vest Agder.
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1094.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Fiskeeksperten Reinhartsen

HJEMMESIDE
Post adresse
Postboks 362
Postnr
4664
Poststed
Kristiansand
Land
Norge
Kategori
Delikatesser
Underkategori
Annet
Sist oppdatert dato
24.11.2012

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.