Info om Savoia restaurantGenerell info.

Endelig slår vi opp portene til Savoia! 7ne August åpnet vi i de gamle lokalene til Amundsen & Nobile på Frognerveien. Hvor vi gleder oss til å skrive et nytt kapitel mathistorie sammen med Deg.

På menyen vil Du finne et utvalg klassiske forretter, en fiskerett og to kjøttretter inspirerte av det italienske kjøkken - tolket på vår måte. Den som bare er ute etter noe lite å spise kan glede segtil å prøve vårt utvalg av Salumi E Contorni - smått og godt, om Du vil - eller en tiramisu som bare venter på å tilfredsstille den søte tannen Din...

God mat skal selvfølgelig nytes sammen med god drikke, og hos oss vil Du finne en god vin til enhver anledning. I tillegg til et 70-tall forskjellige typer vin fra det frodige italienske landskap, kan vi tilby italiensk øl både på fat og flaske. Den som er glad i kaffe kan slukke tørsten med en håndlaget kopp italiensk espresso, eller en klassisk kopp norsk traktekaffe.

Restauranten har drøyt 80 sitteplasser, hvorav 16 ute. På uteserveringen dekker vi på med rutete duker, og Du vil kunne spise midt på gata i ekte middelhavsstil.

Vi holder åpent syv dager i uken, og når nettene blir lange fyrer vi i peisen. Kom innom - og bli forelsket!Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1812.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Savoia restaurant

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@savoia.no
Post adresse
Frognerveien 1 A
Postnr
0257
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Telefon
22554060
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Spiserestaurant
Type kjøkken
Italiensk
Sist oppdatert dato
07.01.2013

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.