Info om VapianoGenerell info.

Vapiano har de seneste årene hatt en ekspansjonsfase uten sammenligning i restaurantverden. I de seneste årene har nye Vapianorestauranter blitt lansert i store deler av Europa, og også i USA og Mellomøsten. Ved årsskiftet 2008/2009 fantes det knapt 50 restauranter globalt, hvilket i slutten av 2011 var oppe i over 100 restauranter. Høsten 2007 åpnet vi portene til vår første restaurant i Sverige, på Sturegatan 12 i Stockholm sentrum. I Februar 2009 åpnet vi ytterligere en restaurant i Gamla Stan i Stockholm. Og i 2010 åpnet Vapiano på Kungsbron, og i November 2011 åpnet første restauranten i Malmø-se mer under linken Restauranter. Vi planlegger i de kommende årene flere restauranter i Stockholm, Gøteborg, Malmø og i Norge.
Vapiano Står for et fremtidsorientert serveringskonsept som vi kaller Fresh Casual Dining, dette er en type restauranter som vi anser ikke finnes i Norge i dag, og vi ser derfor et stort behov. Konseptet er egentlig enkelt konstruert: Vi har ikke holdt tilbake på beliggenhet, innredning eller atmosfære-og selvklart ikke kvaliteten på mat, drikke og personalet. Det eneste vi har kuttet ned på er kostbare servitører og servitriser . Rask selvbetjening der kunden får se sin matrett tillaget fremfor sine egne øyne, kombinert med et smidig kortbetalingssystem, skaper vi en spesiell fascinasjon for Vapiano hos kundene i de land der vi har lansert vårt konsept. Vi legger stor omsorg i valg av råvarer og alle retter tillages ferskt a la minute.
En begrensning av matrettene til pasta, pizza, salater og italienske antipasti minsker ikke bare kostnadene for resursplanlegging og lager, det har også vist seg å være en spesielt god måte for potensielle medarbeidere og for nye folk i bransjen å lære seg om, å integreres i restauranten raskere og mer effektivt.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1969.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Vapiano

HJEMMESIDE
Mailadresse
radhusplassen@vapia.no
Post adresse
Rådhusgaten 27
Postnr
0158
Poststed
Oslo
Fylke
Oslo
Telefon
21397460
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Pizzarestaurant
Type kjøkken
Italiensk
Sist oppdatert dato
07.01.2013

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.