Info om Norges sjømatrådGenerell info.

”Den beste sjømaten kommer fra Norge”. Dette vil Norges sjømatråd at folk i alle verdenshjørner skal tenke - derfor markedsfører vi norsk sjømat over hele verden på vegne av den norske sjømatnæringen.

En viktig del av Norges sjømatråd sitt arbeid er å sikre det gode omdømmet norsk sjømat har internasjonalt, gjennom å drive markedsføringsarbeid over hele verden. Vi har hovedkontor i Tromsø, og utekontor i Sverige (Stockholm), Tyskland (Hamburg), Frankrike (Paris), Spania (Madrid), Portugal (Lisboa), Italia (Milano), Russland (Moskva), Brasil (Rio de Janeiro), Japan (Tokyo), Singapore (Singapore), Kina (Beijing) og USA (Boston). Sjømatnæringen finansierer selv Sjømatrådet gjennom en avgift på all eksport av norsk sjømat. Sjømatrådet har opprettet fem rådgivende markedsgrupper, en for hver av de viktigste sjømatbransjene; laks og ørret, hvitfisk (torsk, sei, hyse m.m.), reker og skalldyr, konvensjonelle produkter (saltfisk, klippfisk og tørrfisk) og pelagiske produkter (sild, makrell og lodde). I tillegg er det opprettet en rådgivende markedsgruppe for det norske hjemmemarkedet og en for miljødokumentasjon. I de forskjellige gruppene sitter det til sammen mer enn 70 representanter for sjømatnæringen. I tillegg til arbeidet som gjøres i markedsgruppene for de tradisjonelle norske artene har Norges sjømatråd aktiviteter for å utvikle markedene for ”nye arter”; arter som tradisjonelt sett ikke har utgjort en stor del av norsk sjømateksport, men som har potensiale som nyskapende tilskudd til de veletablerte norske artene.

Norges sjømatråd ledes av et styre som oppnevnes av Fiskeri- og kystdepartementet (FKD) for to år. Sjømatrådet er den instansen som gir norske aktører godkjenning som eksportører, og fungerer samtidig som rådgiver for FKD i spørsmål om eksport og sjømathandel. Sjømatrådet har en viktig stilling som kontaktledd mellom utdanning, forskning og næring når det gjelder markedsføring av sjømat. Vår virksomhet er konsentrert om tre områder:Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 777.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Norges sjømatråd

HJEMMESIDE
Mailadresse
godfisk@godfisk.no
Post adresse
Strandveien 106
Postnr
9291
Poststed
Tromsø
Telefon
77603333
Kategori
Fisk
Underkategori
Annet
Sist oppdatert dato
26.03.2013

Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.