Info om ProteinfabrikkenGenerell info.

Stor nettbutikk som selger det meste av ernæring til sport og fritid. Proteintilskudd, vitaminer, energidrikker, barer osv.

Informasjon om selskapet sakset fra proteinfabrikkens nettsider
Proteinfabrikken AS ble i 2001 etablert som produsent, distributør og leverandør av sportstilskudd og næringskonsentrater. Den gangen i lånte lokaliteter. Firmavisjonen var den gang som nå å levere høy kvalitet og næringsriktige produkter for aktive og helsebeviste personer med kort vei fra produsent til kunde. I visjonen lå også et ønske om å operere på både det norske og det skandinaviske markedet.
Dette viste seg å være en suksessfaktor. Med den raske veksten generelt i markedet har Proteinfabrikken utpekt seg sterkt ved å drive aktiv foredling og produktutvikling i høyt tempo. Med fokus på markedstilpasset design og kvalitetskontrollert produksjon har vi idag tusener av fornøyde kunder og vi gleder oss hver dag over å kunne gi nye og eksisterende kunder en opplevelse av PF.

I årene som har gått har Proteinfabrikken bygget opp og levert et sterkt varemerke innen sport, helse og styrkeprodukter. Dette har ledet Proteinfabrikken frem til etablering i andre land som Sverige 2004 og i Danmark 2008. I Kina 2007, må vi si oss fortsatt under etablering. Selskapet har allikvel allerede oppnådd alle de nødvendige godkjenninger av kinesiske myndigheter for salg og distribusjon i verdens største marked. PF som selskap står nå på startstreken i dette markedet sammen de aller største største aktørene i verden innen næringsmiddelindustrien som ikke ukjente Coca Cola Company, Optimum Nutrition og EAS.

For å videreføre produksjon og leveranser av kvalitetsprodukter i et stadig større volum begynte vi i 2006 prosessen med å bygge en ultramoderne fabrikk med fokus på arbeidsmiljø, design og trivsel i et kvalitetskontrollert miljø. Selskapets ledelse forutså det kommende markedet og de mulighetene som ligger i det og ønsket sterkt å bygge videre på den grunnleggende visjonen som startet det hele. Men vi ønsket oss ytterligere et steg videre. Med en sterk organisasjon som har vært under kontinuerlig endring i årene som har gått for å imøtekomme kunders ønsker og krav, innehar Proteinfabrikken et meget kompetent og profesjonellt administrativt managment.
Selskapets ledelse har hatt sterk vilje og evne - samt vært forutseende nok til å gjennomføre de nødvendige endringer og grep for å kunne yte service og levere store volumer i et stadig mer krevende arbeidsmiljø og krav fra kunder. Med et tungt internkontrollsystem både teknisk, praktisk og visuelt med Klean® teknologi og etablering av HACCP (Hazard Analyses on Critical Control Points) utover internkontroll er Proteinfabrikken, våre kunder og partnere sterkt rustet for en fremtid med mange muligheter.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1856.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Proteinfabrikken

HJEMMESIDE
Mailadresse
support@proteinfabrikken.no
Telefon
33 42 08 90
Kategori
Helseprodukter
Underkategori
Annet
Sist oppdatert dato
10.02.2014


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.