Info om NutraminoGenerell info.

Nutramino ønsker å gjøre det lettere å treffe et sunt valg for den skandinaviske befolkningen!
Nutramino er en dansk virksomhet grunnlagt i 2002. Vi selger og markedsfører fitness- og sportsnutrition til den skandinaviske fitnessbransjen og convenience stores. Vi sitter i dag på 90 % av fitnessmarkedet i Danmark og vår kundeportefølje teller store fitnesskjeder som Fitness World, Fitness dk, Fresh Fitness, SATS og en rekke selvstendige fitnessentre. Gjennom de siste par årene er vi dessuten blitt storleverandør til convenience-markedet og leverer til store servicestasjoner som 7-eleven, Q8 og Statoil.

Innenfor siste årrekke har Nutramino også etablert seg i Skandinavia og er nå leverandør til store fitnesskjeder som Fitness24Seven, Sportlife og Worldclass i Sverige samt Fresh Fitness i Norge. Nutramino leverer dessuten til kunder på Island, i Finland og Frankrike.

Vårt produktsortiment henvender seg til den moderne og sunnhetsbevisste kvinne og mann som fokuserer på en sunn og aktiv livsstil – og som ikke går på kompromiss med kvalitet. Sortimentet inneholder en rekke proteinbarer, -shakes, -pulver og energiprodukter, en hel slankekostlinje og ikke minst sunnere alternativer til en snack on-the-go.

Nutramino er kjent for å være best når det gjelder innhold, funksjon og effekt, og er en sikker vinner når det gjelder smak! Alle våre produkter er utviklet på bakgrunn av evidensbasert ernæringsvitenskap og lever opp til streng dansk matvarelovgivning.

Som en av de eneste brands på markedet kan Nutramino tilby «full service solution» til våre kunder og kan derfor levere «hele pakken». På den måten kan Nutramino stille salgsdisplayer, markedsføringsmateriale og alt det er behov for til rådighet slik at et suksessfullt salg sikres.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1658.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Nutramino

HJEMMESIDE
Mailadresse
info@nutramino.dk
Kategori
Helseprodukter
Underkategori
Helseprodukter
Sist oppdatert dato
07.05.2014


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.