Generell info.
Vaktelgården driver oppdrett i Tysvær med produksjon av vaktelegg og kjøtt.
Virksomheten er sertifisert av Statens Dyrehelsetilsyn og autorisert av Statens Nærinsmiddeltilsyn.
Vaktlene slaktes som rent håndverk på gården og vi unngår å utsette dyrene for stress som følger av transport.
Vaktelgården slakter dyrene etter en metode som er ny i landet, hvor vi bl.a. unngår bruk av vann.
Denne tørre slaktelinjen bidrar til lang holdbarhet og at smaken beholdes i kjøttet.
I motsetning til i utlandet krever norske veterinærmyndigheter at også vaktler tappes for blod ved slakting, noe som også bidrar sterkt til kvalitet og holdbarhet.
Vaktlene fôres med spesiallaget fôr, etter vår egen resept, uten kunstige tilsetninger. Alle ledd i virksomheten registeres forløpende og produktene er 100% sporbare, med dokumentert opprinnelse.
Vaktler og egg selges via grossister til restauranter og butikker.
Vår grossist i Oslo er W Køltzow AS, telefon 23 17 76 76, og i Bergen er vi representert av Alfheim & Nielsen, telefon 55303900.
Vi selger ikke levende dyr eller befruktede egg.