Info om Kom ForlagGenerell info.

Siden 1988 har Kom forlag utgitt praktbøker med utgangspunkt i norsk kultur og natur. Bøkene har blitt godt mottatt av publikum og flittig benyttet av næringsliv og norske ambassader verden over. Jeg tror det er fordi våre bøker har denne evnen til å begeistre.

Velkommen til å bli kjent med bøkene.

Beste hilsen
Svein Gran

Anbefalt bok

Mat på norsk

Mat på norsk er først og fremst en bruksbok. Her er de gode, tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Her er mat med dialekt, og her er spennende retter der utenlandske impulser har fått slippe til.

Felles for dem er at det er smakfull og sunn mat som alle kan lage. Mest hverdagsmat og noe festmat, i alt over 400 oppskrifter med bilde av nær sagt alle rettene.

Her finner du egne, innledende kapitler om norsk mathverdag og matkultur, samt valg av drikke til maten og hva som regnes som sunn mat. Den taler varmt for lokale mattradisjoner og større tilgang på regionale matvarer.

Boka dekker alt fra brødmat og salater til alle typer middager, desserter, kaker og gjærbakst, og er et skattkammer for alle med interesse for levende, norsk matkultur og god mat.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 5103.
Karakter er 4 poeng
Satt av 2 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Kom Forlag

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@komforlag.no
Post adresse
Postboks 865
Poststed
Kristiansund
Fylke
Møre-og-Romsdal
Kategori
Forlag
Underkategori
Norskmat
Sist oppdatert dato
22.03.2006


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.