Generell info.
Kagge Forlag er et lite, forholdsvis nystartet forlag med ganske få ansatte og en stor drøm om å gi ut bøker av høy kvalitet som folk kan glede seg over – alene og sammen med andre. Vi håper vi er kommet nærmere våre mål i år.
Noen anbefalte bøker
Norsk mat
Forfatter: Lars Barmen
Hft. kr 149,-
ISBN: 82-489-0557-8
Utg.år: 2005
Lars Barmens bestselger Norsk mat fra 2002 foreligger her i en hendig pocketutgave til en utrolig pris!
I denne boka har Lars Barmen valgt ut tradisjonelle norske hverdagsretter og viser deg på en enkel måte hvordan du kan lage dem selv. Middagsretter som fiskegrateng, seibiff, fårikål og lapskaus, brødoppskrifter, kaker og desserter - alt er med. I tillegg er det også oppskrifter på sylting og hermetisering.
God norsk mat
100 tradisjonelle og moderne hverdagsretter på 1 2 3
Forord av Per Asbjørn Risnes jr.
Forfatter: Per Asbjørn Risnes jr
Ib. kr 129,-
ISBN: 82-489-0445-8
Utg.år: 2004
Norske mattradisjoner er mer populært enn på lenge, og God norsk mat kan bli årets kokebok innen dette temaet. Her får du en lekker og lett tilgjengelig bok for en rimelig penge, med 100 oppskrifter på så vel gamle norske klassikere som mer moderne retter. I tillegg er det en rekke oppskrifter som kan lages på 15-20 minutter de dagene tiden er litt knapp og en del lavkalorialternativer.
Smakfulle og tradisjonelle retter som fiskesuppe, fårikål, kjøttkaker i brun saus, sosekjøtt og fleskepannekaker står side om side med moderne klassikere som lasagne, risotto, spagetti alla carbonara, chili con carne og pizza.
Boka er lekkert illustrert med fotografier av Kjell Ove Storvik.