Info om NordlysmatGenerell info.

Besøk Nordlysmat
Nordlysmat er en liten bedrift i Alta, Finnmark. Vi startet opp i år 2000, og sanker, foredler og selger eksklusive produkter fra nord. Toril Bakken er ildsjelen bak Nordlysmat. Hun er utdannet innen reiseliv, næringsutvikling og markedsføring, med Mastergrad MSc i Turisme fra England og Belgia. I tillegg har hun gjennom års erfaring og generasjoners lærdom tilegnet seg kunnskap om sanking og foredling av mat fra naturen.

I mørketiden brukes tiden til rådgivningstjenester gjennom eget firma, Bakken Rådgivning. Den lyse tiden er forbeholdt kjærligheten til naturen og matlaging - vi sanker ville urter, bær og fisk, og foredler til geléer, urte-eddik, oljer, snaps, saft og rakfisk.

Produkter sanket fra villmarka
Våre urter og bær er sanket i Finnmarks rene natur og gir deg spennende smaksopplevelser. Alt er økologisk merket av Debio. Urte-eddik, oljer, saft, toddy og geléer er fylt med nydelige, arktiske smaksopplevelser.

Nordlysraket villrøye
Røya i våre områder gir den nydeligste, smøremyke fisken med delikat modnet lukt og smak. Under fangst og nedlegging, hadde vi et flammende nordlys, kveld etter kveld - altså nordlysraket villrøye!

Råvarene
Vi plukker bær og urter, og fisker all fisken selv. Finnmarksvidda, fjordene og elvedaler i nord er vårt spisskammer, og alt sankes med respekt for naturen og miljøet.

Nordlysets kraft i maten?
Nordlyset danser, flammer og leker på himmelen over oss, dag som natt, sommer som vinter - et levende bevis på at universets krefter slynges mot jorda akkurat i nord. Utallige sagn forteller om nordlyset og dets kraft. Forskere verden over studerer dets egenskaper. Vi trenger ikke flere beviser - vi vet at nordklyset påvirker både planter, dyr og mennesker. Gir dette sterkere smaker og mer friskhet? Vi tror helt bestemt det. Prøv selv, og gjør deg opp en mening...
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 6976.
Karakter er 4,7 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Nordlysmat

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@bakken.as
Post adresse
Tyttebærveien 6
Postnr
9514
Poststed
Alta
Fylke
Finnmark
Telefon
91732173
Kategori
Frukt-bær
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
07.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.