Info om Telemark ViltslakteriGenerell info.

Besøk Telemark Viltslakteri
Telemark Viltslakteri sto ferdig utbygd høsten 2003 og er et topp moderne nedskjærings- og foredlingsanlegg. Selskapet er heleid av Løvenskiold-Fossum, og ligger inne på vakre Fossum Hovedgård utenfor Skien.

Vi foredler viltprodukter med hovedvekt på elg, og produserer blant annet spekemat av høy kvalitet. I tillegg til egne elgprodukter, tar vi på oss oppdrag med nedskjæring og foredling av andre viltslag, men også nedskjæring av storfe, sau og gris fra andre leverandører inngår i Telemark

Viltslakteriets produksjon
Flere råvareleverandører ønsker selv å selge sine foredlede produkter og bruker oss som samarbeidspartner.

Gjennom vår allsidige produksjon er det viktig for oss å få frem den beste smaksopplevelsen og de beste egenskaper råvarene besitter, til glede for våre kunder og forbrukeren.

Elgjakt med tradisjoner siden 1884
På Løvenskiold-Fossum har nedskjæring av elg alltid vært en naturlig del av gårds- og skogsdriften. Ikke bare har dette gitt smakfulle opplevelse i gårdens egen husholdning, også ved festlige anledninger opp gjennom årene har elgkjøtt vært en forventet del av menyen. Elgjakten ovetok etter bjørnejakten, og har vært drevet siden 1884.

Tradisjonen med nedskjæring på gården videreføres i dag av Telemark Viltslakteri, som sto ferdig utbygd høsten 2003 og er et topp moderne nedskjærings- og foredlingsanlegg.

Selskapet er heleid av Løvenskiold-Fossum, og ligger inne på vakre Fossum Hovedgård utenfor Skien.
Her foredles viltprodukter med hovedvekt på elg, og det produseres blant annet spekemat av høy kvalitet.
I tillegg til egne elgprodukter, tar vi på oss oppdrag med nedskjæring og foredling av andre viltslag, men også nedskjæring av storfe, sau og gris fra andre leverandører inngår i Telemark Viltslakteris produksjon. Flere råvareleverandører ønsker selv å selge sine foredlede produkter og bruker oss som samarbeidspartner. Gjennom vår allsidige produksjon er det viktig for oss å få frem den beste smaksopplevelsen og de beste egenskaper råvarene besitter, til glede for våre kunder og forbrukeren.
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 9804.
Karakter er 2,8 poeng
Satt av 4 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Telemark Viltslakteri

HJEMMESIDE
Post adresse
Postboks 206
Poststed
Skien
Fylke
Telemark
Telefon
35504350
Kategori
Kjøtt
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
07.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.