Info om XL Diner



Generell info.

DET ER EN GLEDE Å ØNSKE DEG VELKOMMEN TIL XL DINER
XL DINER ligger i hjertet av Ålesund, med en ubeskrivelig utsikt mot Ålesundet, Molja og havet utenfor.
Helt siden oppstart i 1999 har vi målbevist utviklet vår forretningside for våre gjersters nytelse. Noe som også er lagt merke til av en rekke store matanmeldere. I dag driver XL DINER restaurant og catering. ?

RESTAURANTEN
?Vi har sett det tjenelig å holde et stramt fokus på vår a la carte restaurant, noe vi spesielt ser igjen i den meget positive statusen som har etablert seg hos både tilreisende og lokale gjester. Både lokal og nasjonal presse har gitt sine svært gode vurderinger av XL-DINER. Vårt gode rykte, spesielt som en av de mest omtalte klippfiskrestaurantene i Europa, går framfor oss og får dyktigere fagfolk til å ville arbeide i vårt kjøkken. Våre kokker er i all hovedsak konkurransekokker fra hele Europa. Noe vi selvfølgelig kan si med en viss stolthet. God mat kommer av inspirasjon. Mye av denne inspirasjonen du som gjest nå vil se og smake, er tilegnet oss som gjestekokker rundt om hos mange kjente europeiske restauranter. God mat er også bygd på hardt arbeid og erfaring. I et av byens mest tradisjonsrike serveringslokaler, med kafedrift helt tilbake til tidlig på 60-tallet, har vi bygd stein for stein.

Vårt håp er at du som vår gjest vil få en minnerik stund, enten i vår restaurant, ved en av våre arrangementer for private og større tilstelninger, eller om du benytter vår populære cateringløsning. ?



Annonse

Annonse



Karakter og besøk

Besøk: 9225.
Karakter er 5,1 poeng
Satt av 36 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
XL Diner

HJEMMESIDE
Mailadresse
xldiner@xldiner.no
Post adresse
Skareg. 1
Postnr
6002
Poststed
Ålesund
Fylke
Møre-og-Romsdal
Telefon
70124253
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Spiserestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
14.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.