Info om AllevoGenerell info.

Om Allévo
Allévo ble lansert i 2007 og er i dag en av de ledende merkene i de nordiske landene på vektreduksjon. Allévo tilbyr et bredt spekter av vektreduksjonsprodukter og en unik støtte for å gjøre vektreduksjonen litt lettere, samt det å beholde vekten. Studier har vist at bruk av VLCD- og LCD produkter sammen med støtte for å endre adferd gjør det lettere å gå ned i vekt og beholde den.
Produktutvikling er viktig i vår organisasjonen og hvert produkt testes nøye internt og eksternt for å møte våre høye krav til kvalitet og smak.
Allévos produkter er tilgjengelige i alle landets apotek, hvor du også kan få råd og veiledning. Støtte via vår vektklubb og App er gratis.

Allévo tilhører Cederroth AB
Cederroth AB er et av de ledende selskapene i Norden innenfor kategoriene hygiene, helse, husholdning og sårpleie. Vi er en av de få selskapene i bransjen som jobber med produktene fra ide til ferdig produkt.

Cederroth utvikler, produserer, markedsfører og selger et stort antall sterke merkevarer. Blant de mest kjente er ASAN, Bliw, HTH, Samarin, Savett, Seltin, Valerina, Hemofer, Salvequick, Allévo, Cederroth førstehjelp og mange flere. De fleste av våre produkter er produsert i våre egne fabrikker i Falun, København, Barcelona og Warszawa. Hovedkontoret ligger i Upplands Väsby utenfor Stockholm. Det norske kontoret ligger på Revetal, rett utenfor Tønsberg.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 1051.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Allevo

HJEMMESIDE
Kategori
Slanking
Underkategori
Slankekurs
Sist oppdatert dato
01.03.2018


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.