Info om HandlerietGenerell info.

Nettbutikk for dagligvarer.

Et nytt og uavhengig supermarked på nett.

Vareutvalg:
Hos Handleriet.no finner du et bredt utvalg av dagligvarer til svært gode priser. Vi jobber for mangfold og du vil finne at vi har varer fra store og små leverandører side om side. I butikken vil du finne de kjente merkevarene til priser du er vant med, samt kvalitetsprodukter fra mindre produsenter du kanskje ikke har hørt om.
Handleriet tilbyr også to unike merkevarer i det norske markedet. Favorit er varer av høy kvalitet til en bra pris. En bonus er at mange av varene fra Favorit er økologiske. Favorit er et smartere valg for deg som er på jakt etter et godt kjøp. Budget er våre rimeligste merkevare og et prisgunstig alternativ for varer hvor pris ofte betyr aller mest.
Vår ambisjon er å skaffe det aller meste du ønsker deg av varer. Det kan jo hende vi ikke klarer å levere dagen etter, men gi oss noen dager og vi vil gjøre alt vi kan for å oppfylle dine ønsker. Ta kontakt med oss på hei@handleriet.no om det er noe du savner i butikken vår.

Pris:
Våre priser er absolutt sammenlignbare med tradisjonelle butikker og andre aktører innen netthandel. Husk at Handleriet.no også leverer varene gratis hjem til deg når du handler for 900 kroner eller mer. Leveringsprisen spiller også inn på sluttsummen.
Som en ny og uavhengig aktør tenker vi hele tiden nytt og utradisjonelt for å få ned prisene til deg som kunde. At vi har startet import av prisgunstige dagligvarer fra Sverige, inkludert merkevarene Favorit og Budget er et eksempel på dette.
Om du finner varer i butikken som du mener avviker svært mye fra det prisbildet du er vant til, så ta kontakt med oss på hei@handleriet.no. Vi lover å lytte til dine innspill.

Handleriet.no eies av selskapet Handleriet.no AS (org nr 912789462 MVA).Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 386.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Handleriet

HJEMMESIDE
Mailadresse
hei@handleriet.no
Sist oppdatert dato
01.03.2018


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.