Info om EplegårdenGenerell info.

Besøk Eplegården
Eplegårdens egenpressede eplemost

er presset av friske epler i produksjonslokale ved siden av gårdsutsalget. Mosten er pasteurisert og helt ren, fri for sukker, vann og tilsetningsstoffer. I løpet av sesongen produserer vi 15 ulike eplemostvarianter. Noen er søte, noen surere, blanke, og andre matte i fargen, alt ettersom hva hver enkelt sort er egnet til.

Eplegårdens eplemost leveres på flaske, eller 5 liters Bag-in-Box. Noen kunder ønsker upasteurisert råmost for direkte konsum (innen ca 4 dager), til nedfrysing eller til vin- og siderråstoff. Råmost må bestilles, og tappes på kundens egen emballasje (kanner, plastflasker etc). Egne epler:
Se våre nettsider for priser og informasjon for deg som vil drikke dine egne epler! Du får tilbake mosten fra dine egne epler, som råmost eller pasteurisert most, holdbar i et år. Hvis ikke dette er så viktig for deg, anbefaler vi Askim Frukt og Bærpresseri.

Legg helgeturen til Eplegården...

I gårdsutsalget tilbyr vi vår egen produksjon av mange typer eplejuice, chutney, tørket frukt, mos, geleer, te og mye annet godt, og selvfølgelig friske epler gjennom hele sesongen frem til jul.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig handel med opplevelse og atmosfære!

Opplev Eplegården!

Hva med en rusletur i eplehagen der vi plukker friske epler fra bugnende trær? Vi går hjem til tunet og presser eplene til deilig, fersk eplejuice.
De som har smakt, er våre beste ambassadører. De små får en tur med traktoren, og de store kan få høre de mange historier som er knyttet til gården. Et besøk tar gjerne et par timer.
Eller hva med et kurs i frukttrebeskjæring på vårparten?
Vi kan også ordne med enkel bespisning for mindre grupper.
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 6097.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Eplegården

HJEMMESIDE
Mailadresse
tor@eple.no
Post adresse
Børsandveien 1
Postnr
3475
Poststed
Sætre
Fylke
Buskerud
Telefon
91801577
Kategori
Frukt-bær
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
14.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.