Info om Holle foodGenerell info.

Vi er stolt av vår 80-årige firmahistorie og av at Holle har utviklet seg til å bli en av de ledende produsentene av biologisk babymat. Ingen andre produkter har så høye forventninger til kvalitet som babyprodukter. Den tilliten dere som foreldre gir oss ved å kjøpe barnemat, tar vi svært alvorlig, og vi ønsker å opprettholde dette med vårt tette samarbeid med biologisk-dynamisk jordbruk.
Holle er en av de eldste barnematprodusentene i Europa. I 1933 grunnla Albert Diefenbach Holle-Nährmittel-AG i Arlesheim som en produksjonsbedrift. Dermed var grunnsteinen lagt for produksjon av biologisk babymat. Allerede da var antroposofisk orientert ernæringslære og biodynamisk kvalitet de to viktigste pilarene i bedriftsfilosofien.
Rundt 80 produkter understreker budskapet "Kjærlighet, trygghet og Holle". Helt fra begynnelsen har vi hatt fokus på naturlighet, og i 80 år har vi uten kompromisser unngått kjemiske bearbeidings- og konserveringsmidler. Også i dag benyttes kun råstoffer fra biologisk-dynamisk eller biologisk jordbruk i produksjonen av babymat. Disse bearbeides skånsomt og fullverdig: Grunnlaget for den spesielle kvaliteten på Holle babymat.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 327.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Holle food

HJEMMESIDE
Kategori
Barnemat
Underkategori
Barnemat
Sist oppdatert dato
03.12.2019


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.