Info om Surf KombuchaGenerell info.

Fermentert økologisk te, en sprudlende og sunn drikk med kullsyre og lite sukker
Maren Aasen Guichard er født og oppvokst ved Gangstad Gårdsysteri, hvor de lager ost og iskrem av gårdens ferske kumelk. Gjennom oppveksten har hun lært seg å sette pris på gode råvarer og godt handverk. Hun er utdannet ernæringsterapeut, og lidenskapelig opptatt av sunn mat og drikke. Mannen Luca Guichard er født i Norge, men har vokst opp i Portugal, hvor surfing har vært en viktig del av livet. Han deler Marens interesse for fysisk aktivitet og sunt kosthold.
Maren: Jeg hørte om kombucha for første gang under ernæringsterapistudiet. Senere var Luca og jeg på ferie i USA og oppdaget at kombucha var svært populært der. I løpet av de tre ukene vi var der, smakte vi alle sorter vi kom over, og ble inspirert til å starte produksjon selv i Norge. Vi hentet kunnskap og inspirasjon både i Norge, New York og i Hawaii.
Luca har vokst opp som profesjonell surfer i Portugal, og derav navnet Surf Kombucha. Navnet uttrykker sunnhet, sporty, natur, ungdommelig og friskt, akkurat den følelsen vi var ute etter.
Nå bor vi begge på Inderøy, og produserer Surf Kombucha i egne lokaler i Straumen sentrum.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 325.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Surf Kombucha

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@surfkombucha.no
Kategori
Drikke
Underkategori
Drikke
Sist oppdatert dato
24.06.2020


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.