Info om HA Hanssen ASGenerell info.

H.A. Hanssen AS ble etablert i 1908 på Storforshei i Rana kommune. Firmaet ble etter hvert flyttet til Mo sentrum, og er drevet som en familiebedrift gjennom tre generasjoner Hanssen.

I dag driver virksomheten med produksjon, salg og distribusjon fra Fabrikkveien i Mo i Rana. Fast ansatte entusiaster og sesongvikarer utfører arbeid tilsvarende 26 årsverk. Til sammen omsettes det kjøtt og smakfulle kjøttvarer til dagligvare og storhusholdning for over 70 millioner kroner pr. år.

Vi har den holdningen at råvarene som benyttes i vår produksjon skal være av norsk opprinnelse. Landet vårt har unike og naturgitte forutsetninger som det er verdt å ta vare på. Kombinert med gamle og ærverdige tradisjoner har vi et glimrende utgangspunkt for å skape gode matopplevelser. De ansatte hos oss, flesteparten kvinner, har gjennom årene opparbeidet seg en solid erfaring og fagkunnskap det står respekt av. Vi vektlegger smak og nytelse når nyheter i vårt sortiment skal presenteres.

H.A. Hanssen AS har opplevd en jevn vekst det siste tiåret. Engasjerte medarbeidere, sunn økonomi og fornøyde kunder gir oss tro på at det skal gå an å drive en privat kjøttbedrift midt i Norge i hundre år til!
Vi er Miljøtårn sertifisert.

H.A. Hanssen AS var først ute i Norge med badsturøkte gaveprodukter, noe som har gitt oss en solid markedsposisjon. Og vår bestselger, det badsturøkte lammelåret, har vunnet hele fem gullmedaljer i internasjonale fagkonkurranser og høy anerkjennelse hos matskjønnere. Det er lov å være litt stolt da.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 263.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
HA Hanssen AS

HJEMMESIDE
Postnr
8610
Poststed
Mo i Rana
Kategori
Kjøtt
Underkategori
Kjøtt generelle
Sist oppdatert dato
23.11.2020


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.