Info om Hest i villmarkGenerell info.

Besøk Hest i villmark
Anne Gro og Anders ønsker velkommen til Hest i Villmark!

Vi holder til i naturskjønne omgivelser i Søndeled, mellom Kragerø og Risør, nær både ferskvann og sjøen. Vi tilbyr privatpersoner og bedrifter spennende naturopplevelser. I vår villmarksleir kan du nyte natur, leirliv med bål og hjemmelaget mat, aktiviteter som skyting med pil og bue, padling, bading og ridning på islandshester. Etter rideturen kan du kose deg i vår utendørs badestamp som holder 40 grader og kose deg i baren vår på låven. Alle rettigheter.
Vi kan også tilby servering , dans og andre selskapeligheter i Purka Bar, som er en del av vårt ombygde fjøs. Dette lokalet passer også ypperlig til møtevirksomhet. Alle rettigheter i baren.

Villmarksleiren

Leiren består av en indianer-tipi og en same-lavvo pluss feltkjøkken, 2 bålplasser og spisetelt med langbord. Her kan dere oppleve en koselig villmarkskveld eventuelt m/overnatting og frokost.

Vi tilbyr aktiviteter som: ridning, pil og bue, lassokasting, hesteskokasting, luftgevær, padling, bading og fisking . Vi anbefaler spesielt vår vedfyrte badestamp som holder 40 grader varmt vann og har plass til 12 personer. Det er lindring for kropp og sjel det!

Vi serverer god hjemmelaget mat i vårt telt med langbord. Kaffen blir selvsagt kokt på svartkjele over bålet. Pris: Kr 400 pr person, dette inkluderer villmarkskveld med hjemmelaget middag, kaffe og dessert, inkl leiraktiviteter. Ridning og badestamp kommer i tillegg til denne prisen.

Mot et tillegg på kr. 300 pr. person kan dere få overnatting i villmarksleir med frokost.

Purka Bar

Velkommen til vårt nye lokale og Purka Bar! Hest i Villmark kan nå ønske bedrifter, lag og foreninger hjertelig velkommen til vårt nye multifunksjonslokale, Purka Bar.

Dette er en del av fjøset som er bygd om til et lyst og trivelig lokale på ca. 70 m2 beregnet på kurs- og møtevirksomhet, så vel som selskapelighet.
Vi tilbyr middagsservering med god hjemmelaget mat. Purka bar har alle rettigheter, og i sofagruppen ved peisen kan en koble av og hygge seg.

I kombinasjon med kurs, møter o.l. kan vi tilby ridning på islandshester, bading i utendørs vedfyrt badestamp og andre aktiviteter. Fantasien setter begrensningene.

Låven

Dette er en ordentlig låve som er gjort om til festlokale, med både bar, scene og dansegulv.

I likhet med i villmarksleiren, er dette heller ikke et sted for høyhælte sko eller smoking, men litt røffe klær. Vi serverer frokost, lunsj eller middag - og her kan dere hive dere i salen ved baren! Vi har alle rettigheter. På "LÅVEN" kan dere også få svingt dere etter middagen til fengende rytmer fra musikkanlegget eller vi kan skaffe levende musikk etter avtale.

På LÅVEN er det også muligheter for å kunne jobbe mens dere er her, om det skulle være ønskelig. LÅVEN blir da gjort om til "møterom". Her er det strøm slik at det er muligheter for både lys og varme, strøm til f.eks. overhead og hva det måtte være.
På sommeren har vi diverse arrangement på låven, kan nevne åpne låvedanser med innleid levende musikk, og andre private lukkede selskap.

Vi vil spesielt nevne Risør Bluegrass festival som arrangeres for fjerde året på rad. Dette er Norges eneste Bluegrass festival, og på låven spiller ledende Bluegrassband fra både inn- og utland. Årets bluegrassfestival går av stabelen 15., 16. og 17. juli. Camping bør bestilles i god tid. Ta kontakt med oss pr mail eller telefon. Se www.Bluegrass.no for mer info.

Velkommen til en hyggelig opplevelse på "LÅVEN"!
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4347.
Karakter er 4,7 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Hest i villmark

HJEMMESIDE
Mailadresse
andejohn@online.no
Post adresse
Gjernes
Poststed
Søndeled
Fylke
Aust-Agder
Kategori
Opplevelse
Underkategori
Lokalprodusent
Sist oppdatert dato
19.04.2006


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.