Info om Rosfjord StrandhotellGenerell info.

Hotell i Lyngdal med rom og leiligheter. Sentralt beliggende mellom Kristiansand og Stavanger. Fint som kurs og konferanse hotell og til alle slags arrangementer. Barne og familievennlig, særlig om sommeren med mange aktiviteter. Har restaurant, bar og dansebar med alle rettigheter.
Rosfjord Strandhotell er kjent for sin gjestfrihet og sin beliggenhet ved strand og sjø. Du kan komme hit som feriegjest, som kursdeltager eller på idrettssamling og stole på at hotellet vil sørge for kvalitet på alle hold. Vi har komfortable fasiliteter, fantastisk mat, spennende aktivitetstilbud og god personlig service. Her vil du føle deg hjemme.

Rosfjord Strandhotell er viden kjent for sin høye kvalitet på mat og drikke. Vå kjøkkensjef Bent Arve Moi og hans kokker har ambisjoner om å gi deg og dine den virkelig gode matopplevelsen. Våre yngste gjester kan velge mellom velkjente favoritter og "sunne alternativer". Vi har et stort utvalg av vin, og vi har høy kompetanse på sammensetning av mat og vin.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4823.
Karakter er 5,2 poeng
Satt av 11 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Rosfjord Strandhotell

HJEMMESIDE
Mailadresse
post@rosfjord.no
Post adresse
Rosfjord
Poststed
Lyngdal
Fylke
Vest-Agder
Telefon
38340100
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Hotellrestaurant
Type kjøkken
Norsk
Sist oppdatert dato
17.11.2006


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.