Info om Dolly Dimples FiskebryggaGenerell info.

Besøk Dolly Dimples Fiskebrygga
Velkommen til Dolly Dimples på Fiskebrygga i Kristiansand.Restauranten ligger sentralt plassert midt på den kjente fiskebrygga i Kristiansand. Her er trivelige lokaler og hyggelig betjening.

Pizzaen er i kjent Dolly kvalitet og smaken er på topp. Det lages 2 typer pizza: Den amerikanske med fyldig bunn og saftig fyll, og den italienske varianten med tynn, sprø bunn som passer for 1 person.

Det er ett godt utvalg i forskjellige smaksvarianter og man finner alltid en som passer. Her er og vegetar versjoner og noen skikkelig krydrete. Alle fins og i glutenfri versjon.

Restauranten er barnevennlig og passer for alt fra barnefamilier til hyggekvelder med vennegjengen.HistorienDolly Dimple er en helnorsk restaurantkjede som først åpnet i Sandnes i 1986. I motsetning til mange som tror dette er en amerikansk kjede. Det er gresk-kyprioten Andreas Hatjoullis som er mannen bak Dolly Dimples.

I Sandnes ligger fortsatt kjedens hovedkontor og den har utviklet seg til å bli en av norges største restaurantkjeder med 67 restauranter pr januar 2005. Det åpnes 3-6 nye hvert år.

Det er ca 1000 ansatte. Kjeden har egen skole hvor disse utdannes til jobber innen kjeden.

Restaurantene er nå å finne over hele landet og de eies enten sentralt eller gjennom franchisetakere.

De fleste restaurantene tilbyr og take away og levering hjemme av pizza. Dette koordineres gjennom ett sentralt telefonnummer 04440. Hvis en bor i en radius av ca 10 km (varierer fra sted til sted) fra nærmeste Dolly restaurant med hjemkjøring, kan man få pizzaen på døren. Det er bare å ringe å høre.Dolly DimpleDolly Dimple var en reel person som har levd. Hun het egentlig Celesta Geyer og ble født i Phoenix, Arizona i 1901. Hun utviklet tidlig en stor appetitt og ble så stor at hun reiste rundt med en sirkus tropp som "the worlds most beautiful fat girl". Hun veide på sitt meste 251 kg.

Det var hun selv som lagde pizzaen hun spiste og hun satte til livs en stor mengde av disse. Hun er og kjent for en ekstrem slankekur hvor hun gikk ned til 69 kg. For dette kom hun i Guinness Rekordbok og hun ga ut en selvbiografi som heter Diet or Die.
Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 12379.
Karakter er 4,5 poeng
Satt av 35 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Dolly Dimples Fiskebrygga

HJEMMESIDE
Mailadresse
dolly@dolly.no
Post adresse
Gravane 12
Poststed
Kristiansand
Fylke
Vest-Agder
Telefon
04440
Kategori
Vanlig rest
Underkategori
Pizzarestaurant
Sist oppdatert dato
03.07.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.