Info om H. Butler’s BartenderskoleGenerell info.

H. Butlers Bartenderskole ble startet i 1996 og er i dag en av Europas største private bartenderskoler. Skolen tilbyr en komplett bartenderopplæring og kun profesjonelle bransjefolk med mange års erfaring underviser hos oss. H. Butlers er en av få skoler som utsteder vitnemål og (fra høsten 05) den eneste skolen som tilfredsstiller kravene for å få status som fagskole. Departementet vil behandle vår søknad i løpet av året.

H. Butlers jobber hele tiden for å være up-to-date med alt som skjer i bransjen. Vårt medlemskap i World Bartenders Training Organization gir oss her en fordel. Gjennom den verdensomspennende foreningen får vi tidlig signaler om nye trender i bransjen og kan inkludere dette i vårt undervisningsopplegg.

I tillegg til skolen i Norge startet vi i 2001 den første bartenderskolen på Kreta. Selv om mye av pensum og opplegg minner om skolen i Norge er skolen på Kreta spesielt rettet inn mot de som ønsker jobb i utlandet. Skolen på Kreta er også godkjent av Norsk Bartender Forening og er den eneste skolen i Hellas som er godkjent av World Bartenders Training Organization. H. Butlers på Kreta har på kort tid opparbeidet seg et godt rykte, også blant våre greske kollegaer. Representanter for den offisielle greske bartenderforeningen har besøkt oss og resultatet ble at vi nå er invitert til Athen for å holde kurs for foreningens medlemmer. Interessen for skolen på Kreta har vært mye høyere enn forventet og flere av kursene er er blitt fulltegnet over ett år før kursstart.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 2439.
Karakter er 5,2 poeng
Satt av 4 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
H. Butler’s Bartenderskole

HJEMMESIDE
Post adresse
Fred Olsens gate 1
Postnr
0152
Poststed
Oslo
Telefon
22 41 41 51
Kategori
Mat-og-drikke-kurs
Underkategori
Drikke
Sist oppdatert dato
09.07.2015


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.