Info om Coca ColaGenerell info.

Coca-Cola er i dag etablert med to selskaper i Norge.
Coca-Cola Norge AS skal ivareta merkevareinteressene til morselskapet i Norge, mens Coca-Cola Drikker AS har ansvaret for salg, produksjon og distribusjon. Coca-Cola Norge A/S (CCN) ble etablert i desember 1979. Selskapet er et heleid datterselskap av The Coca-Cola Company. CCN har bred markedsførings- og merkevarebyggingskompetanse, og har ansvaret for utviklingen av store, nasjonale markedsføringsaktiviteter. CCN har per i dag en tapperiavtale med Coca-Cola Drikker AS (Lørenskog), som er ansvarlig for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola produktene i Norge.

CCN har ca. fire ansatte, men er nært knyttet opp mot hovedkontoret for den nordiske regionen som ligger i København, og som har cirka 80 ansatte.

I 2003 solgte Coca-Cola totalt 315 millioner liter drikker på det norske markedet, fordelt på merkene Coca-Cola, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, TabXtra, Aquarius, Powerade, BonAqua, Urge, Minute Maid, Nestea og Kuli, og det bringer Norge inn på topp-ti listen over de landene i verden med høyest salg per forbruker. Om lag 70 prosent av Coca-Cola produktene i Norge produseres på hovedanlegget på Lørenskog, mens de resterende 30 prosentene produseres av henholdsvis Mack Bryggerier og Hansa Borg bryggerier.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4312.
Karakter er 3,3 poeng
Satt av 3 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Coca Cola

HJEMMESIDE
Mailadresse
forbrukerservice@ccnordic.com
Kategori
Drikke
Underkategori
Brus
Sist oppdatert dato
05.05.2006


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.