Info om MillsGenerell info.

Moderne selskap med lange tradisjoner
Mills har produsert førsteklasses næringsmidler i over 115 år. Ikke uten grunn har de fleste av oss et daglig og nært forhold til en eller flere av våre merkevarer.
Vår selskapshistorie rommer mange minnerike år og hendelser. Visste du for eksempel at Melange var med på Roald Amundsens ekspedisjoner?

Vi skal begeistre forbrukerne!
Mills er en merkevarebedrift. Dette betyr at vi alltid har kundene og forbrukerne i sentrum, og at vi på alle ledd i organisasjonen alltid streber etter å finne de beste løsningene.

Merkevarebygging må støttes av sterk innovasjon. Vi må alltid komme først på markedet med nyheter som opprettholder - eller forbedrer - våre produkter og merker. Det er først når vi evner å overraske og begeistre at vi kan forbli ditt førstevalg!

Solid kompetanse, omfattende kunnskap om markedet og forbrukernes preferanser, kreativitet, ny teknologi og rike eksterne nettverk, er nøkkelord for at Mills kan oppfylle sitt løfte til markedet. Mills skal være en ledende næringsmiddelbedrift både i dag og i fremtiden.Annonse

AnnonseKarakter og besøk

Besøk: 4380.
Karakter er 3 poeng
Satt av 1 brukere.
Sett din karakter!
Velg fra 1 til 6.
1 2 3 4 5 6


Nøkkelfakta for
Mills

HJEMMESIDE
Mailadresse
firmapost@mills.no
Post adresse
Postboks 4644 Sofienberg
Poststed
Oslo
Land
Norge
Kategori
Dagligvarer
Underkategori
Generelle
Sist oppdatert dato
19.10.2012


Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.