Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo | Fett |
---|---|---|---|---|---|
Rypekylling i fløtesaus | 4 | 198.2 | 1.1 | 17.2 | |
Lefsefyll fra Troms | 3 | 438.9 | 18.3 | 39 | |
Stekt sei med gyllen saus | 3.5 | 114 | 9.6 | 5 | |
Brunostmuffins | 4.5 | 369.4 | 35.5 | 20.8 | |
Kina-kylling | 3.5 | 114.2 | 8.8 | 4.6 | |
Lefsefyll fra Rogaland | 3 | 243.7 | 20 | 15.3 | |
Stekte Oksekarbonader m/glasert løk og eple | 3 | 126.8 | 9 | 7.2 | |
Tilslørte bondegutter | 3.8 | 279.9 | 29.3 | 15.2 | |
Gudbrandsdalsvafler | 5 | 263.3 | 18.3 | 18 | |
Gudbrandsdøler | 3 | 253.2 | 30.5 | 10.4 | |
Iskrem med varm saus | 3 | 214.5 | 24 | 11.4 | |
Augagraut | 3 | 123.8 | 10.2 | 7.3 | |
Iskrem med Gyllen Saus | 3 | 250.3 | 21.9 | 16.4 | |
Melonsalat med brunost | 3 | 66 | 10.2 | 2 | |
Brunostfondue | 3 | 203.3 | 22.2 | 11 |
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.