Søk og finn rask, enkel og billig studentmat av alle typer!

Kyllingwraps
  • Sliter du med å finne enkel, rimelig og rask mat til å lage på studenthybelen?
  • Eller ønsker du noe sunt og billig?
  • Eller er du lut lei av pizza og spaghetti?
  • Skal du ha vorspiel og ønsker ideer til snacks og drinker?
  • Eller får du besøk av mor og far og vil diske opp med noe som ser avansert ut men er enkelt?
Bruk ett av mine spesialsøk etter oppskrifter som er definert etter pris, vanskelighet og tid. Disse 3 undersidene med søk er verktøyet for dere som ønsker rimelige, enkle og raske oppskrifter i en hektisk studietid eller vanlig hverdag. Hvor alle oppskrifter er tatt ut av en av norges største databaser for oppskrifter.
3 unike og spesialtilpassede studentmatsøk etter oppskrifter, hvor faktorer som er viktige for studenten eller andre kan velges. Bruk dette til å finne oppskrifter som er rimelige, raske å lage og ikke krever all verdens skills, men og de som krever litt mer. Det er ditt valg!
I tillegg vil man i svaret få muligheten til å sortere på poeng og kalorier. Slik at man kan beholde kalorialibiet i orden:)
Du trenger bare gjøre noen enkle valg og menyen er klar.

Husk at verdier i svarene er pr 100 gram. Ønsker du pris og næringsinnhold pr porsjon må du åpne opp selve oppskriften, og da får du og mer innhold, allergener osv.

I tillegg er det nede her på denne startsiden flere artikler som beskriver enkel og rask mat, + noen guider for å lage mat for amatøren.

OBS: Disse 3 undersidene er lagd etter at det å ha alle søkene sammen ble for komplisert og tok for lang tid.

Mer info om denne tjenesten


Aktuelle artikler.

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Hjemmelaget spedbarnsmat er rimelig, sunn og god hvis du velger riktige råvarer og tilbereder maten på en skånsom og hygienisk måte. Her er noen tips til deg som vil lage maten selv.....

Les mer om denne saken...

Pølserester til besvær og glede.

Pølserester til besvær og glede.

Alle opplever til stadighet at det i kjøleskapet blir liggende rester etter grillpølser, kjøttpølse og andre pølser. Disse blir ofte liggende til de begynner å lukte og går så i søpla.....

Les mer om denne saken...

Kjøkkenets grunnutstyr

Kjøkkenets grunnutstyr

Mange skal begynne å studere på denne tiden og derfor flytte fra mammas gryter hjemme, eller om en flytter for seg selv av andre grunner. I alle fall så trenger man en del utstyr på kjøkkenet om en ikke bare skal spise ferdigmat eller takeaway. Om det er stort eller lite, eller tilbringer mye eller ....

Les mer om denne saken...

Hverdagsmat med pølser.

Hverdagsmat med pølser.

Pølser er nok en av de mest anvendelige råvarer vi har til middag. Og samtidig fins de å få kjøpt over alt, til en rimelig pris og de siste årene er de blitt mer en bare wiener og middagspølse.
Pølser fins i mange varianter og det er bare fantasien som setter grenser for hva en kan bruke dem ti....

Les mer om denne saken...

Enkel og grei metode for å lage den absolutt beste suppa

Enkel og grei metode for å lage den absolutt beste suppa

Vi lager ofte suppe hjemme og har kommet frem til en metode som kan brukes med flere forskjellige råvarer og ingredienser. Dette er ganske enkelt og de fleste klarer dette. Dette er supper som most med stavmikser og tilsatt en type melk, kokosmelk ol. Råvarene kan varieres med forskjellige grønnsake....

Les mer om denne saken...

Muffins er populært

Muffins er populært

Muffins er en av de mest populære kaketypene på siden her. Og det er forstålig, for det er en av de mest enkle og smakfulle kaketyper vi har. Alle kan lage det, det går fort, er renslig og enkelt, og sist men ikke minst, det smaker godt. En siste fintelling viser at jeg har 315 oppskrifter på muffin....

Les mer om denne saken...

Mat på boks

Mat på boks

Hermetikk! Bare ordet får kokker til å fryse på ryggen. Men hvorfor det? Hva er galt med hermetikk når man har det travelt og trenger noe lettvint i en fart?....

Les mer om denne saken...

Mine tips og råd for enkel mat

Mine tips og råd for enkel mat

Her er en oversikt over min tips og råd til dere som skal lage enkel, rimelig, rask og god mat. Ingen oppskrifter men en del generelle tips som settes i sammenheng med andre artikler om dette emnet. Se i bunnen av teksten.....

Les mer om denne saken...

Mattips til studenter

Mattips til studenter

Med lite penger, dårlig tid, hybelkjøkken og manglende kjøkkenutstyr er det ikke alltid lett for studenter å få et sunt og variert kosthold. Her får du tips til hvordan du kan spise sunt og bli mett på lavbudsjett.
Planlegg hvor mye du skal bruke på mat hver uke og hold deg til budsjettet. Spis....

Les mer om denne saken...

Grandis guiden

Grandis guiden

I disse dager når studentene igjen tømmer frysediskene for Pizza i nærområdet vårt, er det på tide med en oppdatering av Grandis-guiden min. Det er nå kommet flere varianter med oppgradert innhold, samtidig som vi har testet den nest nyeste typen som er Nybakt med Skinke....

Les mer om denne saken...

Festmiddag for førsteklassingen

Festmiddag for førsteklassingen

Endelig er den her.Hele sommeren har han ventet, gledet seg, gruet seg. Gledet, gruet. Gruet, gledet. Gledgruet seg. Og nå har den kommet. I dag skal han gå av gårde med splitter ny skolesekk på ryggen. Vinke stolt farvel til mamma og pappa, som står igjen med stolte tårer og sommerfugler i magen. N....

Les mer om denne saken...

Rett og slett pai

Rett og slett pai

Pai er perfekt å servere uansett om det er til deg selv, til familien eller når du venter gjester. Med pai kan man få de enkleste rester til å smake nydelig, man kan servere alt fra salat til brød ved siden, og pai er en rett som passer til mange anledninger.....

Les mer om denne saken...

Mors kjøttkaker er de beste

Mors kjøttkaker er de beste

Det er ingen tvil om hva som er den beste oppskriften på kjøttkaker, det er mors. Denne retten holder enda stand selv om kjøttkakene også blir offer for nymotens ingredienser og fremgangsmåter.....

Les mer om denne saken...

Skolestart med omelett

Skolestart med omelett

Skolestart og organiserte fritidsaktiviteter. Det lukter raske og enkle måltidsløsninger lang vei. Når familiens håpefulle svipper innom fra skolen på vei til en eller annen form for trening, trenger de næringsrik mat som gir rikelig med overskudd til litt real fysisk utfoldelse.....

Les mer om denne saken...

Poteter som tilbehør. En oversikt over de mest vanlige.

Poteter som tilbehør. En oversikt over de mest vanlige.

Her har dere en oversikt over de mest vanlige måter å tilberede poteter på. Dette er noe som flere har etterspurt og jeg viser her en del basic oppskrifter på potettilbehør.
Det er ikke alltid så lett når en oppskrift er oversiktlig og forklarende, og så står det på slutten at den skal serv....

Les mer om denne saken...

Går lørdagsgrøten i glemmeboka?

Går lørdagsgrøten i glemmeboka?

De fleste av oss har vel minner om risengrøten på Lørdag, før eller etter tippekampen. Men grøten viker nok plassen nå for pizza, tacos og andre populære retter.....

Les mer om denne saken...

Hva er en jevning?

Hva er en jevning?

Jeg tar her for meg jevninger og hva det er , hvordan de lages og brukes. Dette er jo aktuelt hele året, men akkurat nå kom jeg inn på dette mht supper som er jevnet.
Det er sikkert mange som lurer på hva det betyr når det i en oppskrift står at sausen, suppen eller retten skal jevnes med di....

Les mer om denne saken...

Matpakketips til skolestart

Matpakketips til skolestart

Skoleelever tilbringer opp til åtte timer på skolen hver dag, og trenger minst ett skikkelig måltid i løpet av skoledagen av ernærings-, helse- og trivselsmessige årsaker. Her får du tips til hvordan du kan lage sunne og spennende matpakker.....

Les mer om denne saken...

Liten mål og vekt guide

Liten mål og vekt guide

Når en begynner med matlaging eller er nybegynner, så er det viktig å følge oppskriften og særlig følge målene som er oppgitt. Mang en rett som er mislykket, er det på grunn av unøyaktige mål. Nå er det mange oppskrifter hvor man kan slumpe litt og gjerne ta litt ekstra av noe, men det er best....

Les mer om denne saken...

Pølser skaper stemning

Pølser skaper stemning

Dugnad, fest eller idrettsarrangementer. Endelig lov til å spise med hendene! Pølser er røff mat som alltid passer der du kanskje mangler bord, stoler og bestikk. God stemning derimot, er det sjelden mangel på.....

Les mer om denne saken...

Overlevelseskurs for hybelboere

Overlevelseskurs for hybelboere

Høsten markerer studiestart for tusenvis av unge nordmenn. For mange er det også starten på voksenlivet, og ansvar for eget kosthold. Etter en lang dag på lesesalen kan det være fristende å slenge en frossenpizza i komfyren.....

Les mer om denne saken...

Mikroen, en venn i nøden

Mikroen, en venn i nøden

Mikrobølgeovnen er nok redningsplanken for mange av oss som er kommet i tidsklemma og det som verre er. Her kan vi redde oss unna matlagningen på noen få minutter og samtidig få velsmakende mat til å bli mett av.....

Les mer om denne saken...

Grunnleggende safting

Grunnleggende safting

Når alle frukter og bær er i hus for vinteren, er det tid for å se på litt sylting og safting. Disse konserveringsmetodene går mer og mer i glemmeboken, men det trenger ikke være det store arbeidet, og det er koselig å samles på kjøkkenet til en sylte/safte økt en hufsen dag....

Les mer om denne saken...

Kosestunder med varme drikker og småretter.

Kosestunder med varme drikker og småretter.

I den hektiske hverdagen får vi av og til lyst til å drømme oss litt bort. Vi har laget noen deilige varme drikker med små utsøkte retter som passer til en spa kveld, jentekveld eller rett og slett på skøyteisen.....

Les mer om denne saken...

Hvordan koke pasta?

Hvordan koke pasta?

Mange vil sikkert le litt av denne overskriften og tenke at dette er jo så enkelt som bare det. Men når du aldri har rørt en komfyr eller ei gryte, er det på sin plass med en innføring i kunsten å koke pasta rett. Og denne innføringen kommer sammen med innføring i å koke poteter og ris.
I de s....

Les mer om denne saken...
Legg inn kommentar eller trykk liker på dette studentmatssøket.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.