Søk og finn rask, enkel og billig studentmat av alle typer!

Kyllingwraps
  • Sliter du med å finne enkel, rimelig og rask mat til å lage på studenthybelen?
  • Eller ønsker du noe sunt og billig?
  • Eller er du lut lei av pizza og spaghetti?
  • Skal du ha vorspiel og ønsker ideer til snacks og drinker?
  • Eller får du besøk av mor og far og vil diske opp med noe som ser avansert ut men er enkelt?
Bruk ett av mine spesialsøk etter oppskrifter som er definert etter pris, vanskelighet og tid. Disse 3 undersidene med søk er verktøyet for dere som ønsker rimelige, enkle og raske oppskrifter i en hektisk studietid eller vanlig hverdag. Hvor alle oppskrifter er tatt ut av en av norges største databaser for oppskrifter.
3 unike og spesialtilpassede studentmatsøk etter oppskrifter, hvor faktorer som er viktige for studenten eller andre kan velges. Bruk dette til å finne oppskrifter som er rimelige, raske å lage og ikke krever all verdens skills, men og de som krever litt mer. Det er ditt valg!
I tillegg vil man i svaret få muligheten til å sortere på poeng og kalorier. Slik at man kan beholde kalorialibiet i orden:)
Du trenger bare gjøre noen enkle valg og menyen er klar.

Husk at verdier i svarene er pr 100 gram. Ønsker du pris og næringsinnhold pr porsjon må du åpne opp selve oppskriften, og da får du og mer innhold, allergener osv.

I tillegg er det nede her på denne startsiden flere artikler som beskriver enkel og rask mat, + noen guider for å lage mat for amatøren.

OBS: Disse 3 undersidene er lagd etter at det å ha alle søkene sammen ble for komplisert og tok for lang tid.

Mer info om denne tjenesten


Aktuelle artikler.

Enkelt og godt med fiskeboller

Enkelt og godt med fiskeboller

Fiskeboller trenger ikke bare serveres i hvit saus, men kan lett varieres til mange forskjellige, spennende retter. Fiskeboller kan brukes til supper, gratineres og brukes med mye spennende tilbehør. Fiskeboller kan og lages fra grunnen av selv, men det letteste er selvfølgelig å bruke disse hermeti....

Les mer om denne saken...

Festmiddag for førsteklassingen

Festmiddag for førsteklassingen

Endelig er den her.Hele sommeren har han ventet, gledet seg, gruet seg. Gledet, gruet. Gruet, gledet. Gledgruet seg. Og nå har den kommet. I dag skal han gå av gårde med splitter ny skolesekk på ryggen. Vinke stolt farvel til mamma og pappa, som står igjen med stolte tårer og sommerfugler i magen. N....

Les mer om denne saken...

Forsøk en god, varm suppe nå i Januar.

Forsøk en god, varm suppe nå i Januar.

Når julestria nå er over og hverdagen setter inn, er det godt med en varm suppe en kjølig kveld. Og det trenger ikke være så vanskelig å lage heller.....

Les mer om denne saken...

Hvordan lage sushi? Vår omfattende sushiguide!

Hvordan lage sushi? Vår omfattende sushiguide!

Her er alt du trenger å vite om det å lage sushi hjemme. Sushi er en av våre favoritter som nå står på bordet jevnlig. Og om vi ikke gidder lage det så blir det kjøpt ute. Her i Kristiansand er det blitt ganske mange sushirestauranter, men vår favoritt er fortsatt HT Sushi i Dronningensgate. Men og ....

Les mer om denne saken...

Egg på flere måter

Egg på flere måter

Egg er en god venn for studenter og andre som skal ha rask næring, middag osv. Stekt egg på brød eller med litt tilbehør er en grei og rask middag. Kokt egg passer god i supper, salater eller rett og slett natyrell. Egg brukes og i omelett og eggerøre, som begge er enkle middagsalternativer. Og posj....

Les mer om denne saken...

Hverdagsmat med pølser.

Hverdagsmat med pølser.

Pølser er nok en av de mest anvendelige råvarer vi har til middag. Og samtidig fins de å få kjøpt over alt, til en rimelig pris og de siste årene er de blitt mer en bare wiener og middagspølse.
Pølser fins i mange varianter og det er bare fantasien som setter grenser for hva en kan bruke dem ti....

Les mer om denne saken...

Muffins er populært

Muffins er populært

Muffins er en av de mest populære kaketypene på siden her. Og det er forstålig, for det er en av de mest enkle og smakfulle kaketyper vi har. Alle kan lage det, det går fort, er renslig og enkelt, og sist men ikke minst, det smaker godt. En siste fintelling viser at jeg har 315 oppskrifter på muffin....

Les mer om denne saken...

Hvordan overleve første gang på hybel

Hvordan overleve første gang på hybel

Høsten og studiestart er for mange en start på voksenlivet uten mamma og pappa til å ta seg av matlaging og klesvask. Og da er det så lett å bare ty til ferdigmat, frossenpizza eller takeaway mat for å unngå å lage noe selv. Vi er naboer til UIA og ser dette med frysedisker i nærbutikken som er tomm....

Les mer om denne saken...

Pannekakeguiden

Pannekakeguiden

Pannekaker er noe av det beste jeg vet, og samtidig så enkelt at selv far i huset kan lage de. Jeg tror de fleste har spist pannekaker en gang i livet, og mange er blitt forelsket i denne enkle blandingen av melk, egg, mel og salt + fyll da.....

Les mer om denne saken...

Det elektriske kjøkkenet.

Det elektriske kjøkkenet.

Om en bor alene eller med flere, er det nytte med hjelpemidler på kjøkkenet. Og nå er det tilgjengelig noe for nesten alle arbeidsoppgaver en gjør. Men på ett nybegynnerkjøkken trenger man jo ikke alle dyre og avanserte elektriske dingser for å lage enkel og rask mat. Men under her er en del av de s....

Les mer om denne saken...

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Hjemmelaget spedbarnsmat er rimelig, sunn og god hvis du velger riktige råvarer og tilbereder maten på en skånsom og hygienisk måte. Her er noen tips til deg som vil lage maten selv.....

Les mer om denne saken...

Rett og slett pai

Rett og slett pai

Pai er perfekt å servere uansett om det er til deg selv, til familien eller når du venter gjester. Med pai kan man få de enkleste rester til å smake nydelig, man kan servere alt fra salat til brød ved siden, og pai er en rett som passer til mange anledninger.....

Les mer om denne saken...

Fy flate for en dag:

Fy flate for en dag:

Svak for saftige pannekaker med blåbærsyltetøy og saft? Da er det bare å glede seg til i morgen. 24. februar er nemlig selve Pannekakedagen!....

Les mer om denne saken...

Ostesaus for alle

Ostesaus for alle

Jeg husker fra min tid i Bergen de gode sausene som man fikk til pastaen på Pasta sentralen. Slike sauser har jeg enda til gode å finne andre steder, men man kan jo enkelt prøve selv og det blir som oftest vellykket.....

Les mer om denne saken...

Grunnleggende safting med oppskrifter

Grunnleggende safting med oppskrifter

Når alle frukter og bær er i hus for vinteren, er det tid for å se på litt sylting og safting. Disse konserveringsmetodene går mer og mer i glemmeboken, men det trenger ikke være det store arbeidet, og det er koselig å samles på kjøkkenet til en sylte/safte økt en hufsen dag....

Les mer om denne saken...

Kosestunder med varme drikker og småretter.

Kosestunder med varme drikker og småretter.

I den hektiske hverdagen får vi av og til lyst til å drømme oss litt bort. Vi har laget noen deilige varme drikker med små utsøkte retter som passer til en spa kveld, jentekveld eller rett og slett på skøyteisen.....

Les mer om denne saken...

Nytt år – nye muligheter: Hverdagsmiddagen – en utfordring?

Nytt år – nye muligheter: Hverdagsmiddagen – en utfordring?

Hva skal vi ha til middag i dag? Spørsmålet er vel kjent for de fleste av oss. Middagen er dagens hovedmåltid, og alle har vi lyst til å spise noe som er både velsmakende og næringsrikt. Dette er ikke alltid enkelt å få til i en travel hverdag.....

Les mer om denne saken...

Mattips til studenter

Mattips til studenter

Med lite penger, dårlig tid, hybelkjøkken og manglende kjøkkenutstyr er det ikke alltid lett for studenter å få et sunt og variert kosthold. Her får du tips til hvordan du kan spise sunt og bli mett på lavbudsjett.
Planlegg hvor mye du skal bruke på mat hver uke og hold deg til budsjettet. Spis....

Les mer om denne saken...

Skolestart med omelett

Skolestart med omelett

Skolestart og organiserte fritidsaktiviteter. Det lukter raske og enkle måltidsløsninger lang vei. Når familiens håpefulle svipper innom fra skolen på vei til en eller annen form for trening, trenger de næringsrik mat som gir rikelig med overskudd til litt real fysisk utfoldelse.....

Les mer om denne saken...

Grandis guiden

Grandis guiden

I disse dager når studentene igjen tømmer frysediskene for Pizza i nærområdet vårt, er det på tide med en oppdatering av Grandis-guiden min. Det er nå kommet flere varianter med oppgradert innhold, samtidig som vi har testet den nest nyeste typen som er Nybakt med Skinke....

Les mer om denne saken...

Poteter som tilbehør. En oversikt over de mest vanlige.

Poteter som tilbehør. En oversikt over de mest vanlige.

Her har dere en oversikt over de mest vanlige måter å tilberede poteter på. Dette er noe som flere har etterspurt og jeg viser her en del basic oppskrifter på potettilbehør.
Det er ikke alltid så lett når en oppskrift er oversiktlig og forklarende, og så står det på slutten at den skal serv....

Les mer om denne saken...

Lapskaus, favoritten til mange

Lapskaus, favoritten til mange

Denne retten er vel kjent av de fleste, og har vært en av mine favoritter gjennom årene. Flere land har sine egne variasjoner av denne gryten og det er ypperlig mat når det er kaldt ute og man trenger noe varmt. Og hvorfor ikke invitere venner på lapskausmiddag, det er ikke alltid nødvendig med alsk....

Les mer om denne saken...

Kraft for nybegynnere

Kraft for nybegynnere

En god kraft er grunnlaget for den ekstra gode smaken på sauser og supper, og som hever maten opp på ett høyere nivå. Selv om det er enkelt å bruke ferdig kraft, pulver og terninger, så kommer man ikke utenom kraftgryten for den perfekte smaken.....

Les mer om denne saken...

Steking av fisk

Steking av fisk

Hvordan steke fisk? Ikke så vrient som mange tror selv om det er lett for at fisken deler seg opp eller svir fast under steking. Vi steker mye fisk hjemme og nå på nyåret er jo fisken ofte av høy kvalitet og derfor virkelig å anbefale. Vi bruker mest sei, lange, laks og større flyndrer, dette siden ....

Les mer om denne saken...

Raskt reinsdyr

Raskt reinsdyr

Selv om mange vil forbinde raske reinsdyr med noe annet enn mat, er det altså raske retter vi snakker om.
Reinsdyrskav, finnbiff og reinsdyrhakk. Kjært barn har mange navn. Uansett hvilket navn man bruker, kommer man ikke unna det faktum at reinsdyrkjøtt er en eksklusiv råvare med en nydelig....

Les mer om denne saken...
Legg inn kommentar eller trykk liker på dette studentmatssøket.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.