Søk og finn rask, enkel og billig studentmat av alle typer!

Kyllingwraps
  • Sliter du med å finne enkel, rimelig og rask mat til å lage på studenthybelen?
  • Eller ønsker du noe sunt og billig?
  • Eller er du lut lei av pizza og spaghetti?
  • Skal du ha vorspiel og ønsker ideer til snacks og drinker?
  • Eller får du besøk av mor og far og vil diske opp med noe som ser avansert ut men er enkelt?
Bruk ett av mine spesialsøk etter oppskrifter som er definert etter pris, vanskelighet og tid. Disse 3 undersidene med søk er verktøyet for dere som ønsker rimelige, enkle og raske oppskrifter i en hektisk studietid eller vanlig hverdag. Hvor alle oppskrifter er tatt ut av en av norges største databaser for oppskrifter.
3 unike og spesialtilpassede studentmatsøk etter oppskrifter, hvor faktorer som er viktige for studenten eller andre kan velges. Bruk dette til å finne oppskrifter som er rimelige, raske å lage og ikke krever all verdens skills, men og de som krever litt mer. Det er ditt valg!
I tillegg vil man i svaret få muligheten til å sortere på poeng og kalorier. Slik at man kan beholde kalorialibiet i orden:)
Du trenger bare gjøre noen enkle valg og menyen er klar.

Husk at verdier i svarene er pr 100 gram. Ønsker du pris og næringsinnhold pr porsjon må du åpne opp selve oppskriften, og da får du og mer innhold, allergener osv.

I tillegg er det nede her på denne startsiden flere artikler som beskriver enkel og rask mat, + noen guider for å lage mat for amatøren.

OBS: Disse 3 undersidene er lagd etter at det å ha alle søkene sammen ble for komplisert og tok for lang tid.

Mer info om denne tjenesten


Aktuelle artikler.

Nytt år – nye muligheter: Hverdagsmiddagen – en utfordring?

Nytt år – nye muligheter: Hverdagsmiddagen – en utfordring?

Hva skal vi ha til middag i dag? Spørsmålet er vel kjent for de fleste av oss. Middagen er dagens hovedmåltid, og alle har vi lyst til å spise noe som er både velsmakende og næringsrikt. Dette er ikke alltid enkelt å få til i en travel hverdag.....

Les mer om denne saken...

Muffins er populært

Muffins er populært

Muffins er en av de mest populære kaketypene på siden her. Og det er forstålig, for det er en av de mest enkle og smakfulle kaketyper vi har. Alle kan lage det, det går fort, er renslig og enkelt, og sist men ikke minst, det smaker godt. En siste fintelling viser at jeg har 315 oppskrifter på muffin....

Les mer om denne saken...

Grill pølsene i peisen

Grill pølsene i peisen

Vi er spesialister på peiskos. Spesielt på høst og vinterstid, men også ellers i året, og særlig på hytta. Hvorfor ikke utnytte peisvarmen til å grille pølser, samtidig som man sparer oppvasken?....

Les mer om denne saken...

Matpakketips til skolestart

Matpakketips til skolestart

Skoleelever tilbringer opp til åtte timer på skolen hver dag, og trenger minst ett skikkelig måltid i løpet av skoledagen av ernærings-, helse- og trivselsmessige årsaker. Her får du tips til hvordan du kan lage sunne og spennende matpakker.....

Les mer om denne saken...

Mine tips og råd for enkel mat

Mine tips og råd for enkel mat

Her er en oversikt over min tips og råd til dere som skal lage enkel, rimelig, rask og god mat. Ingen oppskrifter men en del generelle tips som settes i sammenheng med andre artikler om dette emnet. Se i bunnen av teksten.....

Les mer om denne saken...

Hvordan overleve første gang på hybel

Hvordan overleve første gang på hybel

Høsten og studiestart er for mange en start på voksenlivet uten mamma og pappa til å ta seg av matlaging og klesvask. Og da er det så lett å bare ty til ferdigmat, frossenpizza eller takeaway mat for å unngå å lage noe selv. Vi er naboer til UIA og ser dette med frysedisker i nærbutikken som er tomm....

Les mer om denne saken...

Hverdagsmat med pølser.

Hverdagsmat med pølser.

Pølser er nok en av de mest anvendelige råvarer vi har til middag. Og samtidig fins de å få kjøpt over alt, til en rimelig pris og de siste årene er de blitt mer en bare wiener og middagspølse.
Pølser fins i mange varianter og det er bare fantasien som setter grenser for hva en kan bruke dem ti....

Les mer om denne saken...

Omelett, enkelt og raskt

Omelett, enkelt og raskt

Når en har dårlig tid og lite i kjøleskapet, så kommer man langt med egg, melk + litt til. Man lager en omelett! Denne eggeretten som både smaker godt, er enkel å lage og samtidig går fort, er ypperlig som hastemat for 1 eller 2 personer som er sultne. Og som en rask kveldskos duger den også. Husk o....

Les mer om denne saken...

Supper som varmer

Supper som varmer

Minusgrader på gradestokken, snø nok til skitur og et savn etter solen som blir større og større. Lag deg en god suppe, nyt den og la dagene gå mot lys og varme.....

Les mer om denne saken...

Baking for dummies.

Baking for dummies.

Mitt første møte med baking var en artig men mislykket opplevelse. Jeg hadde bommet på mengden av sukker og hele kaken ble en klissen, søt klump. Men i ettertid har jeg klart å få noen vellykkede resultat og nå har min sønn tatt opp arven etter meg. Men for å lykkes trenger man noen små tips, og det....

Les mer om denne saken...

Mattips til studenter

Mattips til studenter

Med lite penger, dårlig tid, hybelkjøkken og manglende kjøkkenutstyr er det ikke alltid lett for studenter å få et sunt og variert kosthold. Her får du tips til hvordan du kan spise sunt og bli mett på lavbudsjett.
Planlegg hvor mye du skal bruke på mat hver uke og hold deg til budsjettet. Spis....

Les mer om denne saken...

Steking av fisk

Steking av fisk

Hvordan steke fisk? Ikke så vrient som mange tror selv om det er lett for at fisken deler seg opp eller svir fast under steking. Vi steker mye fisk hjemme og nå på nyåret er jo fisken ofte av høy kvalitet og derfor virkelig å anbefale. Vi bruker mest sei, lange, laks og større flyndrer, dette siden ....

Les mer om denne saken...

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Enkelt å lage spedbarnsmat selv

Hjemmelaget spedbarnsmat er rimelig, sunn og god hvis du velger riktige råvarer og tilbereder maten på en skånsom og hygienisk måte. Her er noen tips til deg som vil lage maten selv.....

Les mer om denne saken...

Mikroen, en venn i nøden

Mikroen, en venn i nøden

Mikrobølgeovnen er nok redningsplanken for mange av oss som er kommet i tidsklemma og det som verre er. Her kan vi redde oss unna matlagningen på noen få minutter og samtidig få velsmakende mat til å bli mett av.....

Les mer om denne saken...

Rømmesauser, enkelt og godt

Rømmesauser, enkelt og godt

Det skal ikke så mye til for å gjøre sausen fyldig og god, en klatt rømme og så er det iorden sier reklamen på TV. Og det er faktisk noe idet.....

Les mer om denne saken...

Det elektriske kjøkkenet.

Det elektriske kjøkkenet.

Om en bor alene eller med flere, er det nytte med hjelpemidler på kjøkkenet. Og nå er det tilgjengelig noe for nesten alle arbeidsoppgaver en gjør. Men på ett nybegynnerkjøkken trenger man jo ikke alle dyre og avanserte elektriske dingser for å lage enkel og rask mat. Men under her er en del av de s....

Les mer om denne saken...

Pølser skaper stemning

Pølser skaper stemning

Dugnad, fest eller idrettsarrangementer. Endelig lov til å spise med hendene! Pølser er røff mat som alltid passer der du kanskje mangler bord, stoler og bestikk. God stemning derimot, er det sjelden mangel på.....

Les mer om denne saken...

Høstglede: La deg inspirere med mat på bål

Høstglede: La deg inspirere med mat på bål

Høsten er en ypperlig sesong for å gjøre matopplevelsen smakfull ute i det fri. Dette er tiden for å ta med familien ut å nyte middagen på et bål, enten du drar på fjellet eller tilbringer tid i hjemlige trakter. - Det er ikke så mye utstyr som skal til for å lage god mat på tur. Mye kan gjøres....

Les mer om denne saken...

Forsøk en god, varm suppe nå i Januar.

Forsøk en god, varm suppe nå i Januar.

Når julestria nå er over og hverdagen setter inn, er det godt med en varm suppe en kjølig kveld. Og det trenger ikke være så vanskelig å lage heller.....

Les mer om denne saken...

Hvordan koke ris?

Hvordan koke ris?

Her hjemme så bruker vi mye ris og har dermed gått til anskaffelse av en riskoker. Dette gjør det lettere å koke litt større porsjoner og risen kan holde seg i kjøleskapet i noen dager ferdig kokt. Men for en nybegynner eller student, kan koking av ris være det første det kan lønne seg å lære, for d....

Les mer om denne saken...

Nå er det tid for fargerike salater

Nå er det tid for fargerike salater

Våren er kommet de fleste steder i landet og det begynner å krible både her og der. Og snart så fylles igjen frukt og grønt diskene med friske, fargerike råvarer.
Men før vi begynner å fråtse i det grønne, får vi bruke det vi har. Og går man i en grøntdisk nå så ser man at det er mye fint, selv....

Les mer om denne saken...

Festmiddag for førsteklassingen

Festmiddag for førsteklassingen

Endelig er den her.Hele sommeren har han ventet, gledet seg, gruet seg. Gledet, gruet. Gruet, gledet. Gledgruet seg. Og nå har den kommet. I dag skal han gå av gårde med splitter ny skolesekk på ryggen. Vinke stolt farvel til mamma og pappa, som står igjen med stolte tårer og sommerfugler i magen. N....

Les mer om denne saken...

Pannekakeguiden

Pannekakeguiden

Pannekaker er noe av det beste jeg vet, og samtidig så enkelt at selv far i huset kan lage de. Jeg tror de fleste har spist pannekaker en gang i livet, og mange er blitt forelsket i denne enkle blandingen av melk, egg, mel og salt + fyll da.....

Les mer om denne saken...

Rykende januarsupper

Rykende januarsupper

Her er det nesten som å koke suppe på en spiker. Ta det du har og putt i kjelen, eller gå til innkjøp av det du ønsker. Med en buljongterning eller to eller litt kraft, så vips har du verdens beste suppe.....

Les mer om denne saken...

Surrer med sausen

Surrer med sausen

Nordmenn spiser ofte varm saus til middag, men vi lager den sjelden helt selv, viser en ny undersøkelse. Stadig oftere tyr vi til posesauser. Er den tradisjonelle sausekunnskapen i ferd med å gå i glemmeboken?....

Les mer om denne saken...
Legg inn kommentar eller trykk liker på dette studentmatssøket.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.