
De gangene jeg er i Oslo pleier jeg alltid å prøve ut noen nye restauranter, og denne gangen ble det Aker brygge som var målet vårt.
Her prøvde vi både Eataly Ristorante og Beach Club som er en american diner.
Begge 2 falt helt i smak og anbefales på det varmeste. Men først noen ord om Beach Club.
Beach Club
Her satt vi ute i ettermiddagssola og hadde en sen lunsj. Dvs en Farmer de luxe burger med ost og bacon, og Chicken Wings med søt
chilisaus og hvitløksdressing. Som alle restaurantene på vestsiden av aker brygge er det fint her om ettermiddagen i sola, og det
var ett avslappende måltid.
Miljø og omgivelser
Som sagt ligger det fint til for ettermiddagsmat, med masse folk å se på. Man er heller ikke sånn på utstilling som på andre siden.
Ligger like ved siden av Eataly.
Menyen
Mange retter med amerikansk tilsnitt. Flere burgere, sandwiches, salater og andre småretter. Noen vanlige retter som feks Roastbiff
og spare ribs. De selger og milkshakes som er skikkelige kaloribomber. Jeg skjønner jo etter dette måltidet hvorfor amerikanere er
ganske store:). Burgerne koster fra ca kr 150.- til kr 200.-. Milkshake rundt kr 60.-, men dette er som en dessert.
Kjøkken
OK. Burgeren var nydelig og det samme med milkshaken. Kyllingvingene smakte som vanlig. Men jeg kan absolutt komme tilbake her for å
spise burger.
Service
Her er det ikke så mye å si. Ikke den helt store entusiasmen å spore blant servitørene, men det er bare å smile og være hyggelig så
blir det bedre. Litt slurvete, men nå er jo dette en "rask mat restaurant". Føles og litt "skittent" her, vet ikke helt hva jeg skal
si men.
Konklusjon
Ypperlig plass for en burger i ettermiddagssolen, og shake om en har plass. Helt greie priser og fin sted for å se på folk. Sted som
jeg kan besøke igjen.
Eataly ristorante
Miljø og omgivelser
Ligger like ved siden av Beach Club og har den samme ettermiddagssola. Men vi hadde bord inne siden sola ikke var så varm lenger.
Men ellers godt å sitte og rolig innendørs.
Menyen
Dette er en italiensk restaurant med meny deretter. Flere pastaretter, pizza og annet som finnes på de fleste Italienske
restauranter. Vi spiste 2 pastaretter:
Garganelli di Pollo al Gorgonzola som er pastarør med kyllingfilet og paprika servert i en gorgonzolasaus. Toppet med ristet
parmaskinke og parmesan.
Og en Garganelli di Pollo al Pesto som er pastarør med kyllingfilet i hjemmelaget tomatpesto og blader av minispinat, toppet med
parmesan. Laget som lun pastasalat.
Begge kostet snaue kr 170.- pr stk.
Eataly har og egen lunsjmeny konsept.
Kjøkken
Og her kommer stjernene, for dette var faktisk veldig godt. Nydelig pasta som er som den skal være. Og helt grei størrelse på
porsjonen, selv om det ikke er stappmett størrelse.
Service
Helt på det jevne. Vår servitør var helt ny og gjorde litt feil, men uten de store skandaler. faktisk vanskelig å skille servicen på
mange restauranter som dette, det er så likt. Skulle nesten tro det var det samme folkene som jobber over alt. De sier de samme
tingene, anbefaler det samme og smiler likt, men men.
Konklusjon
Nydelig pasta. Vanlig service uten de store sprell. Sikker og grei italiensk, basta!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne artikkelen.
Intern:2514