Sammenlign alle ingrediensgrupper her.Her er muligheten til å sammenligne alle kategorier ingredienser med hverandre. Her vises alle produkter og den viser alle kategorier som er brukt i min database over ingredienser, mat og noe drikke.
Husk at næringsinfo blir oppdatert hele tiden og at alle nye produkter er med. Det oppdateres eller legges til rundt 30-40 produkter hver uke i snitt.

Enkelt og greit, velg produktgruppe i nedtrekkboksen. På datoen kan dere se når produktet er oppdatert.

Velg produktgruppen du vil sammenligne

Husk også

Jeg dømmer ingen ingredienser som usunne eller dårligere enn andre. De fleste andre gjør det og gir dårlige poeng om de har mye sukker eller fett. Hos meg er det dere som gir poeng og jeg personlig foretrekker produkter med god smak fremfor de som kanskje har litt mindre sukker eller fett.
Men samtidig respekterer jeg alle de som velger bort ingredienser pga sukker, fett ol. Jeg gir dere verktøyene og valgene, så er det opp til dere å bruke det samt legge seg opp sin egen mening

Denne tjenesten er lignende den som flere såkalte produktestere rundt forbi i andre media bruker. Ofte leser de bare innholdsfortegnelsen og så ramser opp hva som er sunt og ikke sunt
Min automatiske tjeneste her har eksistert i mange år og blir oppdatert hele tiden. Her ser dere også andre lesere sine poeng over ett produkt, og dere er velkomne til å legge inn poeng og kommentarer selv. Bare klikk dere inn på ingrediensen.
Jeg har og sett i det siste at større media kopierer min løsning her for sammenligning av produkter. Dere som ser dette må gjerne si ifra til avisen/mediet som gjør dette og gjøre de oppmerksom på min tjeneste her som har vært på nett i mer enn 10 år.

AnnonseNoen populære sammenligninger
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.