Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
---|---|---|---|---|---|---|
Thors speltbrød | 5.7 | 200.9 | 32.5 | 8.1 | 2.8 | |
Olivenbrød | 5.5 | ![]() | 186.9 | 34.1 | 5.9 | 2.4 |
Tyrkisk brød | 5.5 | ![]() | 218.1 | 34.9 | 7.5 | 4.8 |
Grahambrød | 5.3 | 164.4 | 29.6 | 6.5 | 1 | |
Ingers rugbrød | 5.3 | ![]() | 174.5 | 25.9 | 7.3 | 2.5 |
Fletteloff eller horn | 5.3 | ![]() | 224.4 | 39.6 | 7.7 | 3.3 |
Brød i leirgryte | 5.2 | 210.1 | 33.6 | 6.4 | 4.6 | |
Challot | 5.2 | ![]() | 250.9 | 46 | 8.6 | 2.9 |
Wittenberger | 5.2 | 253.1 | 48 | 9 | 2 | |
Ezekiel brød | 5.1 | 209.6 | 32.1 | 5.4 | 5.8 | |
Helsebrød uten gjær | 5.1 | 189.5 | 33.9 | 8.1 | 1.1 | |
Grovbrød med sirup | 5.1 | ![]() | 250.5 | 45.9 | 6.9 | 3.1 |
Focaccia | 5.1 | ![]() | 287.6 | 39.1 | 7 | 10.1 |
Pinnebrød 2 | 5.1 | ![]() | 228.6 | 43.6 | 7.4 | 2.1 |
Focaccia i langpanne | 5.1 | ![]() | 281.4 | 35.1 | 6.4 | 11.5 |
Mimmis knekkebrød | 5 | ![]() | 230.6 | 17.8 | 7.4 | 12.7 |
Festbrød frå Hellas | 5 | 259.2 | 40.5 | 7.9 | 6.6 | |
Urtebrød 1 | 5 | 212.8 | 38.5 | 7.4 | 2.6 | |
Ellas gode grovbrød | 5 | ![]() | 214.1 | 39 | 8.3 | 1.8 |
Olivenbrød med soltørkede tomater og krydderurter | 5 | ![]() | 230.6 | 33.9 | 6.4 | 7 |
Russisk landbrød | 5 | 234.9 | 40.1 | 7.4 | 4.3 | |
Pitabrød glutenfri | 5 | 246 | 51.4 | 1.7 | 1.3 | |
Geir Olsens Grete Roede-brød | 5 | 246.1 | 35.8 | 8.5 | 5.8 | |
Verdens beste rundstykker | 5 | ![]() | 194.7 | 38.1 | 6.8 | 1 |
Scones uten gjær | 5 | ![]() | 245.4 | 34.9 | 8.3 | 7 |
Challah | 5 | ![]() | 260.1 | 42.1 | 8.8 | 5.5 |
Grovbrød med sesamfrø | 5 | 252.9 | 37.7 | 9.2 | 5.9 | |
Landbrød | 5 | 223.8 | 39.2 | 7.8 | 3.1 | |
Islandsbrød | 5 | 209.4 | 39.2 | 6.6 | 0.9 | |
Langebrød | 5 | 230.2 | 43.3 | 6 | 2.5 | |
Oliven- og krydderbrød | 5 | 269 | 40.2 | 7.7 | 7.8 | |
Yoghurtbrød 2 | 5 | ![]() | 211.4 | 36.7 | 7.2 | 2.8 |
Chapati | 5 | 210.6 | 34.1 | 8.4 | 2.7 | |
Myke pannebrød | 5 | 233.7 | 39.6 | 6.9 | 4.5 | |
Små flettebrød | 5 | 348.3 | 43 | 8.3 | 15.3 | |
Franskbrød av spelt | 5 | 212 | 35.7 | 9.4 | 2.1 | |
Korianderbrød | 5 | 197.2 | 37.1 | 7.2 | 1 | |
Appelsinbrød | 5 | ![]() | 247.6 | 39.5 | 7.2 | 5.8 |
Proteinbrød | 5 | 292.6 | 7.7 | 12.7 | 21.6 | |
Baguetter | 5 | 233.9 | 37.4 | 6.5 | 5.9 | |
Pacchetto | 5 | ![]() | 349.4 | 23.8 | 14.9 | 20.5 |
Eltefritt grytebrød | 5 | ![]() | 195.6 | 39.2 | 6.6 | 0.8 |
Horn | 4.9 | ![]() | 261.7 | 42.8 | 7.7 | 6 |
Pita brød | 4.9 | ![]() | 215.3 | 37.9 | 6.6 | 3.5 |
Baguette 2 | 4.9 | 210.2 | 39.9 | 7 | 1.8 | |
Foccacia italiensk brød | 4.9 | ![]() | 230.9 | 42.7 | 7.4 | 2.6 |
Stompekaker (natronstomp) fra Brandvold | 4.8 | 222.9 | 37.4 | 1.6 | 7.5 | |
Australsk landbrød | 4.8 | 231.3 | 39.5 | 8.3 | 3.6 | |
Islandsk rugbrød | 4.8 | 189.3 | 34.2 | 6.7 | 1.1 | |
Fletteloff | 4.8 | 233.6 | 39 | 7.3 | 4.7 | |
Navn | Poeng | Bilde | Kcal | Karbo(gr) | Protein(gr) | Fett(gr) |
Sommeren er her, og grillsesongen har starten for fullt. Enten det er hjemme i hagen, i parken, i skogen eller langs sjøen. Grilling er sosial, morsomt og utrolig godt. Duften av grillmat, tilberedning av maten i samvær, og det sosiale rundt bordet hever smaken på måltidet! Her finner du forslag til....
Harmoni Håndverksbakeri er kåret til Årets Bakeri 2020. Det lille bakeriet i Porsgrunn vant kåringen i sterk konkurranse med 12 andre bakerier fra hele landet.
Det er tredje gang Årets Bakeri kåres i Norge. Tidligere vinnere er Edgars Bakeri i Mandal og Elda Bakeri i Sandnes. Bak konkurransen står ....
Skolestart betyr smøring av matpakker. Ja, faktisk ca. 190 stykker per barn gjennom et helt skoleår, om man har med en hver dag. Fortvil ikke; med enkle tips kan du gjøre matpakken ny, spennende og fristende hver eneste dag – slik at barna ikke tyr til usunne og dyre alternativer.....
Akkurat nå kribler det i magen hos mange små. De gleder seg og er spente på skolestart, enten det er for første gang eller bare etter en lang sommerferie.....
Gluten har spesielle egenskaper som gir muligheter for å produsere et mangfold av
attraktive matvarer med ønskede sensoriske egenskaper. Hvetemel eller gluten blir
derfor brukt i en lang rekke produkter, som i dag går langt utover de tradisjonelle bakevarene.
Men gluten kan også gi helseproblemer....
Deigen kan oppføre seg forskjellig alt etter hvilke type mel man bruker, hvor mye
vann som er tilsatt, om deigen er eltet lenge eller kort, hvilke ingredienser som er
brukt osv. Om deigen er strev eller slapp henger sammen med egenskapene til glutenproteinene
i deigen. Men hva er gluten?....
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.