Geir Olsens Grete Roede-brød inneholder
246 Kalorier,
36 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Geir Olsens Grete Roede-brød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Geir Olsens Grete Roede-brød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
12892 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Geir Olsens Grete Roede-brød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.08 | 7 173.23 | 2 391.08 | Kcal |
Protein | 8.53 | 248.65 | 82.88 | gram |
Karbohydrat | 35.75 | 1 042.11 | 347.37 | gram |
Kostfiber | 8.56 | 249.52 | 83.17 | gram |
Fett | 5.76 | 167.90 | 55.97 | gram |
Mettet fett | 0.70 | 20.41 | 6.80 | gram |
Salt | 0.85 | 24.85 | 8.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.43 | Kr 41.68 | Kr 13.89 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 915 totalt | 2 915 pr porsj | 972 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
Godt brød er viktig for helse, appetitt og fordøyelse. Det bør inneholde mest mulig av næringsstoffene i kornet og være godt stekt. Prøv gjerne denne oppskriften neste gang du skal bake brød.
Rør ut gjæren i litt av det lunkne vannet. Ha i resten av væsken, og tilsett det tørre. Elt deigen så lenge du orker, eller alt helst i en eltemaskin.
Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve i ca 30 minutter. Ta deigen på bordet og del den i tre emner, som du elter til glatte, smidige brød og legg dem på stekeplaten så langt fra hverandre som mulig.
Dekk brødene med et håndkle eller lignende og sett dem på et lunt sted til etterheving i ca 40 minutter. Dusj evt. brødene lett med lunkent vann før de settes i ovnen. Stekes på nederste rille i 40 - 50 minutter ved 200 - 225 grader.
Kcal per 50 g (2 tynne brødskiver): 115 kcal
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 694)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-10
Oppdatert dato:2002-08-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift