Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Toscanskt brød med soltørkede tomater med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
225.36
3 230.08
1 076.69
Kcal
Protein
7.35
105.35
35.12
gram
Karbohydrat
38.58
552.97
184.32
gram
Kostfiber
2.64
37.84
12.61
gram
Fett
4.04
57.91
19.30
gram
Mettet fett
0.58
8.31
2.77
gram
Salt
0.77
11.00
3.67
gram
Pris på oppskriften
Kr 1.52
Kr 21.79
Kr 7.26
.-
Hele oppskriften veier
1 433 totalt
1 433 pr porsj
478 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 3
brød
1. Smuldre ned gjæren i en bakebolle. Hell over vann og rør om til gjæren har løst seg opp.
2. Tillsett melet men spar ½ dl av hvetemelet til utbakingen. Arbeid med deigen til den kjennes smidig, ca 5 minutter med maskin eller 10 minutter for hånd. La den heve under en bakehåndduk, 30–40 minutter til dobbel størrelse.
3. Kna deigen smidig på ett lett melet bakebord. Del deigen i 3 deler og kjevl ut til rektangulære kaker, ca 20x30 cm.
4.Rør sammen fyllet og fordel den over kakene. Rull sammen og legg dem med skjøten ned på en bakeplate med bakepapir. Skjær dem med en skarp kniv. La de heve ca 30 minutter.
5. Varm ovnen til 225°C . Pensle med olje og strø over timian og ev flaksalt. Stekes i nedre delen av ovnen, 20–25 minuter.
6. La brødene avkjøle på rist.
De er best når de er nybakt, men kan fryses!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Regal
(Intern: 35476)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Innlagt dato:2020-11-06
Oppdatert dato:2020-11-06
Lesere: 127 totalt.