| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 207.87 | 3 146.11 | 78.65 | Kcal |
| Protein | 6.64 | 100.50 | 2.51 | gram |
| Karbohydrat | 37.44 | 566.65 | 14.17 | gram |
| Kostfiber | 11.05 | 167.24 | 4.18 | gram |
| Fett | 1.05 | 15.89 | 0.40 | gram |
| Mettet fett | 0.17 | 2.57 | 0.06 | gram |
| Salt | 0.24 | 3.68 | 0.09 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 1.65 | Kr 24.97 | Kr 0.62 | .- |
| Hele oppskriften veier | 1 514 totalt | 1 514 pr porsj | 38 pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 72,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Pinnebrød med sjokolade og nøtter.
Panir parantha.
Croissanter 3.
Frokostbrød 2.
Stollen.
Scones.
Surdeigsbrød med juledekor.
Sunnere nanbrød med Fiberfin.
Ekstra grovt rosinbrød.
Bergenske løsebrød 2.
Pinnebrød med ost- og karvesmak.
Fine grove rundstykker med Fiberfin.
Ciabatta med honning og havsalt.
Injerra, etiopisk brød.
Wienerbrød eller kringle.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.